reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Kociatka, ja jakies 3 tyg temu mialam przeczucie ze zacznie sie u mnie 5ego. Chyba duupa, bo dzis 5ty a tu nic!? :crazy: To chyba prawda, ze zaskoczy nas w najmniej spodziewanym momencie... Moze wiec powinnysmy wszystkie sobie mówić - to nie dzis, to napewno nie dzis...! :-D

katerina jak tak sobie codziennie mówię, bo jakieś nierealne to mi się wydaje że tak nagle ni stąd ni zowąd zacznę rodzić?:confused:

Psocia a ja kiedy bede miala? i czy bedzie CC czy SN? skoro juz zmienilas zawod to mow mi, ale juz! :-D

Strasznie sie ciesze ze to juz jutro, trzymam kciukaski

reklama
Pippi, dla mnie własnie to tez jakas abstrakcja, tym bardziej, ze nic sie u mnie kompletnie nie dzieje, NIC. A 2 tyg temu moja gin mówilan zeby duzo lezec bo Nadusia bardzo nisko i lepiej ja te 2 tyg przetrzymac jeszcze. 2 tyg minely i nic, a w tym czasie ja sprzatalam, lazilam na spacery z psem (a mieszkam na 3cim pietrze), zakupy itp itd. I co? Moze sie gdziez zaklinowala, albo jak taka malutka jest to sie w ten czop zaplatala moze... :-D

Do góry