reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam lipcówki.
Ja po wizycie, mam nadzieje ostatniej. Wyniki są jak zwykle książkowe, tylko jak na złość się jakiś grzyb przyplątał. No i nici z seksu, a już miałam taki plan żeby sobie poużywać żeby Filip łaskawie wyskoczył z macicy. Dupa, bo nie mogę. Mam leżeć, nie przegrzewać się (ciekawe jak niby skoro na poddaszu mieszkamy), nie jeść soli bo opuchnięta jestem.
Ogólnie średnio zadowolona jestem z tej wizyty. Powiedział mi tylko żebym mierzyła 3 razy dziennie ciśnienie i jak będzie powyżej iluś tam, to mam natychmiast dzwonić do niego. No ale wychodząc nie wzięłam do niego komórki. No i po raz kolejny dupa.
Nie wiem czy mam tego czopa czy mam większe rozwarcie niż na te 1,5 palca (kiedy mnie położna po KTG zbadała), jak z szyjką, bo ten mnie nie zbadał.
U was też tak jest? Czy za każdym razem macie badanie?

reklama
psotka już widzę, dzieki :-)
konwalianka ja na początek zdecyduję się na elastyczną, bo trochę się boję tego wiązania od razu z dzieckiem... poza tym są bez porównania tańsze, a ja nie wiem, czy nam sie to spodoba, więc eksperymentalnie nie chcę wydawać 300 zł:eek: koleżanka moja ta chustowa też oczywiście ma tkane, ale mówi że na początek żeby się oswoić elastyczna spoko, bo łatwiejsza, a też bezpieczna i wygodna. I podała mi kilka firm - chyba wybiorę polską Nati.

aneta u mnie macanko było na każdej wizycie, za to nie miałam usg. no ale ważne że wyniki masz dobre:-)

Ostatnia edycja:
Pippi, te moje objawy to sciema jakas, nic kompletnie sie z tego nie wykluwa. Oeparol? A co to takiego?

Oh, biedna Maqnio, ona naprawde ma racje bedac wsciela na prowadzacego lekarza!

Psotko, odeslali, ale niedlugo tam wrocisz:-) Zycze zeby szybko poszlo

Aneta, ja mam "samolot", szybkie USG (bez mierzenia) i KTG.

Ostatnia edycja:
kociatka tabletki z wiesioła, w SR nam to polecali jako zamiennik herbatki, też przygotowuje, nawilża, rozmiękcza i takie tam...

kurde z WIESIOŁKA oczywiście, nie z wiesioła....:-D

Kociatka, wykrakałaś, właśnie zadzwonił do mnie mój lekarz, jutro o 8:30 mam się stawić na w szpitalu i na porodówkę;)

reklama
Do góry