reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dodi, pod takim ciśnieniem to by mi nosem wyskoczył:-D
em-ka wiadomo właściwa perspektywa podania to podstawa... he he

konwalianka no widzisz, wszystko w porządku z małym, czasem lepiej żeby tych wizyt położnych nie było, bo tylko nastresują, a nie pomagają, nie pierwzy raz to słyszę...
a korzystając że jesteś, jaką chustę masz na oku? tkaną czy elastyczną? czy coś jeszcze innego?

hej danuska :-) nie nie w sprzątanie to ja też nie wierzę...;-)
A ja za to piję te herbatki z liści malin, mam nadzieję, że chociaź mi ładnie szyjkę zmiękczą i łatwiej pójdzie....

Ostatnia edycja:
reklama
dodi nosem by ci wyskoczyl i czopek i malutka :-D niemozliwe stalo by sie mozliwym :-D i trafilabys do ksiegi Guinessa :-D

hahahaha NASZ PRZYJACIEL CZOPEK, Ps.. i nie opuszcze Was az do smierci :-D

hej.
Melduje posłusznie ze po wizycie wszystko ok, ilość wód prawidłowa, łożysko dojrzałe ale nie przejrzałe( cokolwiek to znaczy), mały głowką w dól, zapytałam czy jest opcja zeby się znów odwrócił ale podobno sie tak nie da:p. trochę martwi mnie to ze mały ma główkę mniejszą od brzuszka, nie wiem o ile bo wczoraj nie dostałam wydruku z usg. Mysłę ze celowo lekarz mi go nie dał bo widzi ze trochę swiruję na tym punkcie. N a poprzednim usg wyszło ze brzuszek był 2 mm większy od obwodu główki, dlatego go wczoraj zapytałam o te wymiary. Powiedział ze to nie jest ważne, ważne ze obwód głowki jest adekwatny do wieku dziecka i tyle. nieco mnie uspokoil, ale gdzies podswiadomie o tym myslę....
ostatnio gdzies wyczytałam, że teraz zzo jest bezpłatne, czy to prawda? wiecie cos na ten temat?

dodi- Misia wyobrażam sobie jak bardzo bys już chciała utulić swojego maluszka, 40 week i nic. ale uparciuch w Tobie siedzi:)
Emka, bądź dobrej mysli, może maleńka jednak skusi się na małą akrobację i zrobi to chocby dla mamusi....Tak bardzo boisz się cc?

em_ka haha no byłabym sławna....ale nos chyba by bolał... bo on sie chyba tak nie rozwiera hehhe

Pippi, ja wypiłam ze 4 razy ta herbatke z liści malin...i dalej mi sie nie chciało.. żeby mi ktoś robił systematycznie to może bym i piła...ale ja to jestem leń..

Mała monis, ja nie wiem za kim taka uparta...bo chyba nie za mną hahah... chociaz mąż twierdzi inaczej.. mówi, że to mały wredzioch i uparciuch za mamą haha

Chyba se zaczne kręcić sutki:):)

Ostatnia edycja:
dodi może na wszelki wypadek rób te masaże rozciągające, tylko nosa he he
niech mąż kręci, co się będziesz wysilać;-)
ja piję ponad tydzień 2x dziennie, bo mi smakują :-) trochę jak zielona herbata którą uwielbiam - po porodzie dam znać czy coś dały...

mała moniś dobre wieści super, a milimetr w tą czy w tamtą.. nie ma znaczenia, zresztą na tym etapie ciąży usg już bardzo niedokładne są

oj dziewczyny ja tez tak juz bym chciala urodzic a przynajmniej do poniedzialku bo we wtorek za tydzien mam wizyte i nie chce placic 150 zl nastepne. Lepiej cos dziecku za to kupic.
Gdzie Anulka ze swoimi skurczami może by nam troche przekazała telepatycznie

reklama
Do góry