reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
balkan - a na POpieluszki miałam psorkę ( przyjmowała prywatnie) a pracowała w Bielanskim- baaardzo mi pomogła
orchi do pożniej:) ja juz filmik sobie wgrałam i rzucam się......na łózko:)

Hej dziewczyny. Jestem w gronie dinozaurów, 35 skonczona aż miło. Chciałam wcześniej ale się leczyłam dośc długo a potem okres karencji po lekach był, no i niestety poronienie. A teraz jestem gruba piłka. Dziś Pawła imieniny , myslałam, ze mu prezent zrobię ale prócz kolki w okolicach prawej nerki nic mu nie mogę zaoferować:-DJutro znów imieniny Emili, mała pewnie nie byłaby zadowolona z urodzin i imienin tego samego dnia, a mamusia cóż nawet bardzo:-D
balkan sama sobie fryz zrobisz??Musisz miec długasne ręce

Dzień dobry!!!

Środek nocy jak dla mnie, ale nadal u sąsiada walą młotami… Ale obudziłam się w dobrym humorze, więc nie jest źle! ;)

Wiecie jakie miałam dzisiaj sny…

Najpierw śniła mi się Wisieńka, leżała na porodówce, wyglądała normalnie, jak milion dolarów,cudo! W tej sali było pełno misek z wiśniami i cały czas położna ją upierdzielała, bo jadła te wiśnie i pluła pestkami po całej porodówce…:rofl:

A później śniła mi się Sestinka i Balkan. Leżałyśmy w takich bramkach do porodu, Sestinka w bramce nr 5, ja w bramce nr 6, a Balkan w bramce nr 7 i one były cichutko a ja się strasznie darłam, o co chodzi??? :confused: Hehe;) Aaaa wiem, że To wy byłyście, dziewczyny, bo tabliczki z nickami były na tych bramkach, jaja... :))))

Foczusia, Kociatka, Balkan, trzymam kciuki za wizyty!

Sis, Ty chyba masz rację, Dawidek czeka na Misię;) Buuuzi Kochana:*

Corin, Wisieńka, Sestinka, witajcie!

To ja jestem najmłodszy Dinuś, w październiku będę miała 26;)

Ostatnia edycja:
Sestina, dla mnie to Stołeczna - zawsze tam była i jeszcze będzie.... ;)

Wisienka, a nie ma innych imienin Emilii jakoś później? To okropne mieć imieniny obok urodzin....

a co do fryzury - to posługuje się lusterkiem i może nie tyle ręce mam długie, co tułów krótki, choc pękaty.... :)

Psota, ja Ci ten sen wyjasnię - Sestina ma termine na 5tego (wiec bramka 5), ja na 7go (bramka nr 7), a Tobie pozostaje 6ty!!!!! My cichutko, bo cc, a Ty sn..... :) może to proroczy sen był.... :)

Ostatnia edycja:
Balkan, hehe:) ja 6... chyba sierpnia :))) A mi tak wstyd było, bo pomiedzy wami leżałam i tak tę pape wydzierałam... A ja myślałam, że Sestinka razem z Tobą rodzi 7, czegoś nie doczytałam, eh.

Ostatnia edycja:
Orchi, wiem, wiem, ze otwierają. Wykupili tereny stadniny koni :-( Szkoda, bo od lat byly tam organizowane miedzynarodowe zawody itp. No ale biznes rządzi sie wlasnymi prawami.
Ostatnio tam przejdzałam to stal tak jakis kościotrup (dinozaur w sensie) i Jezus z Rio (albo ten nasz, z daleka nie rozpoznałam :-D )do tego jedno wielkie przeorane pole i mnóstwo budek z przeznaczeniem na pamiatki albo zarelko - czyli wszystko co najważniejsze już jest, a resztę się uzupelni ;-)

W Ustroniu też powstal Park Dinozaurów (zupełnie niepotrzebnie, bo w Ostrawie też jest) no i w Zatorze jest, a to nie znów tak daleko.
A jeśli chodzi o wypady z maluchem to polecam zoo w Ostravie. Zupełnie inne od tego Chorzowskiego. Wielkie, zadbane, zielone, co chwilę laweczki i place zabaw dla dzieciaczkow. Pełno miejsc gdzie można coś zjeść i napić się (nie tylko chrupki i hot dogi, ale też w miare normalny obiad) Miedzy ludźmi chodzą pawie, można wejść do zagrody i pobawić się z kozicami, można karmić zwierzęta (karma kupioną w zoo, ale można)

reklama
witajcie brzuchatki i rozpakowane mamusie:)

my na nóżkach już i się posilamy, znaczy mały na cycu siedzi - słodziak:)
tej nocy był łaskawy i obudził się tylko raz a i tak jeść niebardzo już chciał..oby mu zostało;-)

trzymajcie się ciepło

Do góry