reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

u mnie kanapki nie pleśniały, bo ja głodomór byłam, więc wszystko znikało w moim żołądku....

ale teraz, jak tak sobie przypomiam (wspomnienia własne i opowieści rodziców) i słucham Marka, to obawiam się, że nasze dziecko do najgrzeczniejszych należeć raczej nie będzie miało prawa należeć..... ech.... zobaczymy.... :)

Orchi, ja to wogóle jak dinozaur..... dobrze, że mam termin dzień przed urodzinami, to będę mogła mówić, że urodziłam, jak miałam 35 lat, a nie 36.... :)

reklama
Hhahahaha ciii no czasem kropelka poleci ale żeby od razu siusiumajtek hahah ;) no powiem Wam ,że i tak wydaje mi się,że ja strasznie stara jestem może przez to,że te dziewuszki z gimnazjum dzieci rodzą i tak jakoś mnie myśli biorą :-D
Corin nie wiem czy wiesz ale bardzo blisko nas super park otwierają w lipcu więc będzie gdzie ze szkrabami jeździć http://www.dream-park.pl/pl/rozrywka/miniatury-4.html

Ostatnia edycja:
ee tam ja uwazam osobiscie ze dobry moment wybrałam, nie zwlekałam ale tez nie szalałam. Jakoś tak samo w dobrym momencie udało się począc bobaska- w sumie w 4 lata po slubie

Ale sestinka te moje mysli ze starością trwają bardzo krókooo :-D a jak nie byłam w ciąży i dowód brali ode mnie jak piwko kupowałam hoho to jak dziewuszka się czułam hahaha

kazna z nas na pewno najlepszy moment wybrała lub natura to zrobiła za nią:) grunt balkan że pomyślny efekt:) ja od 20 roku życia kurowałam się zeby kiedys miec dzieci- własnie dlatego jak Ci kiedys pisałam- dwa razy w szpit. bielanskim lezałam, a tez w Twoich okolicach ( na Popiełuszki ) miałam swoją psorkę

idem ,polezem:) koło 11 ma przyjść moja mama na " dosprzątanie". Więc rozumiecie same- sił musze nabrać heheh bo ona ma powera :)

Ostatnia edycja:
reklama
nie na Popiełuszki, tylko na Stołecznej..... :) to bardziej koło rodzinnego domu męża niż mojego, ale my niedaleko siebie w sumie mieszkaliśmy.... :)

ja się dziś za kibelek postanowiłam zabrać..... oraz za fryzurę intymną, żeby gina nie wystraszyć.... :)

Do góry