reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Orchi i slusznie,ja wole po swojemu w nosie mam sluchanie a ona przez gadanie pewnie nie bedzie chrzcila i ciagle jak maluszek no o cholery skad ja wiem kopie i tyle przeciez nie mam monitorka i nie widze co robi przez caly czas:wściekła/y:chyba 2 dni temu pisala mi ze trzeba podklady jak ja juz 3 tyg spakowana bo niby mialam rodzic...
Emka dokladnie ja duzo sie od was dowiaduje:-D

reklama
Anulka serio jakaś dziwna :szok: może to z zazdrości wszystko jest ;-)
Oki laseczki kochane ja znikam małż zaraz będzie więc obiadek podgrzać czas dla głodomorka :-D:-D zajrzę później tylko jak tam Nasze wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&& :*:*:*

Czesc brzucholki!
Ja tylko na chwile. Jestem po wizycie i USG. Nadusia wazy 2690 czyli jest na poziomie 11 percentyli. Podobno hipotrofia jest od ponizej 10. Lozysko stopien III. Na wszelki wypadek mam isc na obserwacje na patologie ciazy. Moze mnie wypuszcza po dwoch dniach, moze do konca ciazy nie, a moze wywolaja porod wczesniej, bo podobno czasem tak jest lepiej. Zobaczymy. Bardzo sie denerwuje bo nigdy nie bylam w szpitalu :(

Jakby co mam nr tel do naszych dwóch kochanych dziewczynek - Pippi i Danuski - to poprzez nie jakos przekaze co z nami. Z góry Wam dziekuje :)

Trzymajcie prosze kciuki. Sciskam mocno, buziaki.

Ja do mojego mówię, że na 19:30 mamy wizytę, ale musimy być o 19, bo przed, na pół godziny, przecież ktg będę miała podłączone, a ten do mnie, że no spoko, to wyjedziemy o 19, bo i tak będzie opóźnienienie! No kurde, nie ma się później co dziwić, że się o 2 godziny wszystko przeciąga, jak każdy ma takie podejście... Chyba mnie trafi...

Katerinko, nie martw się, pomyśl sobie, że pobyt w szpitalu przybliża Cię do spotkania z maleństwem, no i tam jesteś bezpieczna:) Trzymam mocno za Ciebie i za Nadusię kciukaski! :)

Ostatnia edycja:
katerina spokojnie, ja bylam w szpitalu 2 razy tez sie stresowalam ale nie ma czym tam sie Toba zaopiekuja i bedzie wszytko dobrze;-)
Koniecznie dawaj znac co i jak,trzymaj sie;*
A waga sie nie martw moja siostra ma 10 lat gdy sie ur wazyla 2700 a teraz jest wieksza od kolezanek z klasy:tak:

katerinka trzymaj się &&& poobserwują i wypuszczą takie mam przeczucie
moja też była na granicy, a potem ładnie nadrobiła... poza tym usg to tylko sprzęt, może niech ci zrobią raz jeszcze w jakimś innym bo może to zwykły błąd pomiaru?

reklama
Katerina, trzymaj sie! Nie taki szpital straszny, naprawde!

Krwawienie pologowe jest z rany po odklejonym lozysku (jak kiedys wyczytalam), wiec jest bez wzgledu na to czy sn czy CC. Ale wyobrazam sobie, ze po ciezkim porodzie moze byc tego wiecej niz po CC. Gdybym nie przeczytala, tez myslalabym ze po CC jest inaczej, loooozik dziewczynki

Do góry