reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

No przechodzisz połóg normalnie tyle,że jeszcze szew do tego dochodzi bynajmniej tak ja myślę :-D hahaha się dwie dobrały hahah
A teraz nas dziewczyny czytają i myślą sobie po ile my mamy lat hahahah :-D

reklama
Orchi no wymyslaja jak moga, juz szlag mnei tarafia ciekawe co teraz mi wymysla zeby rodzic:wściekła/y:ta kuzynka niby miala byc chrzesna ale tak mnie wkurza moze przez ciaze i juz nie wiem czy ja poprosze:eek:ciagle pisze czy juz czy maly kopie, dowie sie czegos i mi pisze jakbym ja nie wiedziala co brac do szpitala i czekala do ostatniej chwili az mi ona napisze:dry:
Emka wspolczuje upalow, co do klatki kiedys mialam swinke morska zawsze mialam lenia gdy trzeba bylo klatke sprzatac:-D
Po cesarce tak samo jest polg ale moze byc mniejszy znajoma mies temu miala i pisala ze juz jest po jakis czas tylko jeszcze czasami poleci jej cos zoltego...

no co, przeciez nie wszystko musze wiedziec :-D nigdy z tym stycznosci nie mialam, wiec sie wcale nie wstydze ze sobie tak pomyslalam :-D choc rzeczywiscie troche glupie rozumowanie ze po CC nic nie leci z dolu ahahah

anula, no tylko ze moj fret ma klatke pietrowa na moze 160 cm wys. i trzeba zawsze wymienic w kuwecie, wymyc ja dokladnie, pozniej umyc wszystkie poleczki i spod do ktorego wszystko spada przez kratki, takze roboty jest. Dlatego nigdy mi sie tego nie chce robic bo juz mam problem jak sie schylam zaczyna mnie kloc w kroczu.
ale dalam rade i ma czysciutko , na nastepne kilka dni :-D
oddam wam troche ciepla jak chcecie, z mila checia sie podziele ^^

Ostatnia edycja:
Anulka widzisz kurde moja siostra znów taka mądra,bo twierdzi,że dwie już urodziła a ja mam to w dupce,każda z nas inaczej to wszystko przejdzie więc też się wkurzyłam a tez ma być chrzestną hahaha wiesz czasem chyba myśli każdy,że ciężarnym serio komórki zanikają :sorry: szkoda słów ;)
emcia hahaha le się brechtam sama do siebie dwie "doświadczone" piszą o CC hahahhaha

Anulka dziekujemy za uświadomienie Nas :zawstydzona/y::-D
emcia o matulo 160cm :szok: to kolos ta klatka :tak: :-D ma gdzie się leniwić futrzaczek :-D a spadaj nie chcę gorąca :-D mogę dać Ci powietrza zimnego ;-):-D :tak:

Orchi mnie krew zalewa gdy tak mi pierdziela glupoty, sama nie rodzila a mi rady daje:wściekła/y:a najgorsze gdy nas odwiedzi ciagle slysze kopie teraz, kopie...i kladzie mi reke no kurcze ile mozna:wściekła/y:
Emka ja tez nie wiedzialam znajoma mi wszytsko tlumaczy:-Dtez kiedys myslalam ze nic nie leci bo tam wszystko wyczyszcza;-)

Anulcia powiedz jej żeby sobie zrobiła takie to ją będzie kopać ohohoh parę miesięcy a i wannę sobie wyczyści :-D:-D olej to kochana ;)
Aaaa to moja siąsiadka stwierdziła,że 1szą kapiel ona wykona :szok: bo ja nie będe umiała a co ja jakaś lewa jestem kuźwa następna mądra jak jej powiedziałam co myslę to już od marca mnie nie odwiedza :-D

Orchis to przeslij mi troszke chlodku bo wykituje do konca ciazy :-(
a klatke kupilam taka duza bo to jest zwierzak ktory potrzebuje ruchu i nie moglabym patrzec jak siedzi zamkniety w klatce dla krolika czy swinki morskiej. Kazdego dnia tez go puszczam po domu (teraz nie schodze z nim na spacer bo za goraco i nawet by nie chcial chodzic) ale nawet jak w ktorys dzien nie moge go wypuscic to przynajmniej wiem ze ma dosc duza klatke i sie tak nie meczy.

Anula no wlasnie, nikt nie wie wszystkiego! a jestesmy tu po to, zeby sie nauczyc co nieco od siebie :-D no! to teraz wiem ze tak czy siak miejsce w torbie z powodu podpasek bagietek sie nie zwolni :-D

wlasnie wrzucilam do WC swierszcza ktory non stop napierdzielal tymi swoimi skrzypczykami, jakis mega napaleniec chyba bo zaden inny sie nie odzywa a ten gral za wszystkich. Masara, az mnie leb boli (a ja jestes zwolenniczka grajacych swierszczy) ten byl wyjatkowo uwierdliwy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry