reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Sis, no dzisiaj sytrasznie mnie wzięło na sprzątanie, sama siebie nie poznaję;)

Kociatka, mamy arbuzika w brzuszku? ;))) Widzę, że ten sam termin;)

Uceiakam się ogarnąć na tę wizytę, dam znać co i jak po. Buziaki!

reklama
Dzis cos jest w powietrzu co dziala na naszych facetow. Ja chyba faktycznie mojemu stukne...
Mowie mu uradowana ze przyszla karuzelka i ze juz jest zamocowana i zanim mu zdarzylam powiedziec zeby poszedl zobaczyc to on wszedl mi w slowo i mowi ze trzeba ja rozlozyc teraz. A wlasnie ze nie :wściekła/y:

hej Pimpki!!!

ja juz po i tak jak przypuszczałam nie wiem poza tym co juz wiem. cąły zapis ktg skurcze od 80-100% a ja zadnego nie czułam. usg ok, przepływy w normie, mała juz prawie nie rosnie..jupi...przytyłam moze ok 100 g i gin stwierdził ze wiecej jak 4000g, nie ma i ze wielowodzie sie nie powiekszyło ,jest na takim samym poziomie jak 3 tyg., a i mała do kanału rodnego nie wstawiona i wstawi sie dopiero jak wody odejda, poniewaz przy wielowodziu nie ma szanas zeby sama sie wstawila,bo ta zbyt duza ilosc wód, bedzie ja po prostu wypychac...no i ze....czekamy....i ze do 2 tygodni moge sie przeterminowac...bosko.....

konwalianko piekna historia, nie sposób, zeby łezka nie poleciała...zazdroszcze i juz marze o tym malutkim ciałku na swoim brzuchu:)
katerinko trzymam &&&& zebys szybciutko wróciła do domku:)

Ostatnia edycja:
Ja wróciłam z plaży :))))))) jak już stałam przy budce z goframi to jakoś mi się ich odechciało za to uśmiechały się do mnie lody kręcone i pochłonęłam dwa :-)

Orchi, Emka ja też myślałam, że po CC nic nie leci, dopiero jakiś tydzień temu wyczytałam, że jest połóg normalnie.

Śmigam jakiś obiad zrobić. Na dobranoc jeszcze wpadnę przeczytać opowieść KOnwalijki.

Witajcie kochane WROCILAM :)

u mnie ok dalej w dwupaczku, skurcze lekkie wiec nie bylo sensu siedziec w szpitalu a miejsc juz brakowalo:D co drugi dzien musze sie stawiac na ktg...
czuje sie dobrze takze ok:)

reklama
Do góry