reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wróciliśmy z zakupów, ludzi tyle, że szok, wyprzedaże się zaczęły i dziki tłum. Oczywiście nic sobie nie kupiłam, bo jakoś nie mogłam tych ciuchów ogarnąć, za to Marcin znowu dla Dawidka 4 pary jeansów kupił, tym razem zmusiłam go, żeby wziął większe, bo tych tyci tyci mamy już pod dostatkiem;) Ten mój mąż wpadł w jakiś ubrankowy szał, jestem w szoku!

Sestinko, stwierdziłam, że zamartwianie się na zapas nic nie da. Muszę wierzyć, że wszystko będzie dobrze. To Natusia ma słuszną wagę, Dawidek ma dokładnie 3002g :)

Magia, zjedz wszystko na co tylko masz ochotę, bo od jutra już dietka;)

Maqnio, nie przejmuj się, u mnie Dawiduś też ani myśli wychodzić, a tyle nerwów przeżyłyśmy. Ty ze skracająca się szyjką, ja z tymi krwotokami, a później ze skurczami pod 100! Lekarze mówili, że będę rodzić w 28 tc, a teraz ciiiiiiisza;)

Kociatko, to Ty też swoje przeszłaś…

reklama
Hej kochane wróciłam zmęczona jak diabli z tych wojaży, starałam się chodzić i chodzić i chodzić:-DMoże coś to da.
Wstawiłam wiadomośc od Anulki na watek i jeszcze jest prośba aby przekazac wiadomośc helodorce , ze Anulka jest w szpitalu ale nie mam do niej nr. może któraś z was ma?

Moja znajoma ktora urodzla 3 tygodnie temu ... mowila ze robila cuda niewidy zeby szybciej urodzic ale na to chyba niema sie wplywu :/ po prostu musi byc "ten moment" i juz a ona po rynkach biegala ... po lasach chodzila na basen nawet seks czescej z mezem uprawiala i co nic .. az w koncu rano zaczela sie krecic bolal ja krzyz ale poszla sie polozyc wstala okolo 10 ... poszla zrobic siusiu i tam krew ze sluzem odkleil sie czop . I sie zaczelo ...
Chyba nie da rady musimy czekac na ten moment
Czy Wasze maluszki tez tak malo aktywne w upaly ? Moj Waldi dzisiaj wyjatkowo ... cos malo sie rusza

Vero dzieciaczki już teraz w ogóle mało aktywne będą bo mają mało miejsca,aktywność zawsze wzrasta u mojego syna jak zjem coś słodkiego:)

Nika ja tez tak myslę ale przynajmniej mam jakies zajęcie i wydaje mi się, ze coś robie bo juz mało nie oszaleje od tego czekania, zgagi i mdłości. Już mam tak podrazniony przełyk i gardło, ze aż krew mi podchodzi. I co nie ma na to rady tylko urodzic...........

kociatka ja jakoś mocno nie puchne może dlatego, ze upały mniejsze za to te mdłości. I masz rację koncówka jest mecząca bo dodatkowo psycha nam szarżuje.

No nic ide do małża, potem zajrzę

reklama
Wisienko ja sie Tobie ani troche nie dziwie meczysz sie potwornie .... ja marudze ze mnie krocze boli przy kazdej zmianie pozycji z lewa na prawo ... a Ty tak bardzo cierpisz :(:* jeszcze troszke no bo co mam napisac moge juz napisac ze bedze wszystko dobrze jestes BARDZO dzielna i silna !!!

A ja wlasnie wyczytalam ze kobiety ktore panicznie boja sie ciazy niestety z reguly przenosza ciaze takze Basta OD DZISIAJ SIE NIE MARTWIE NIE STRESUJE NE MYSLE .

jeSZCZE CHCIALAM sie Was kochane zapytac o taka sprawe jesl mam ten gbs dodatni to w ogole mozna wspolzyc teraz z mezem ? Czy nie bardzo ? :/ bo nie wiem czy to ma jakis wplyw

Do góry