reklama
Veronique1986
Fanka BB :)
Ja to sobie tak tlumacze im czesciej beda skurcze im mocnejsze to niedlugo przytule Maluszka ...
Niczko i bardzo dobrze sobie tłumaczysz. Ja się tylko wkurzałam, że przestawało boleć:-) Ale teraz to już będzie u mnie szybko mam nadzieję
Właśnie przeczytałam na czerwcówkach, że urodził się "maluszek" o wadze 4900:-)
Właśnie przeczytałam na czerwcówkach, że urodził się "maluszek" o wadze 4900:-)
Ostatnia edycja:
Anula1989
Witam! Ja dzis caly dzien na nogach i nadal nic nie sadzilam ze bez szyjki mozna tyle chodzic...lekarz mowil ze w tym tyg ur ale nic z tego, mam nadzieje ze ruszy bo inaczej beda wywolywac ale zobaczymy mam jeszcze troche czasu
Corin, Balkan zycze duuuuuzo milosci!;-)
Magia mama sie nie pzrejmuj, ja na moja tez zbytnio liczyc nie moge obiecuje cos pozniej nie dotrzymuje slowa na nawet nie odbiera tel a z ojcem sie nie odzywam. Tak jak pisala Sestina mozemy tylko starac sie byc inne. Gratuluje przeprowadzki, ile zmian u Ciebieno i zazdroszcze jutrzejszego dnia:-)no to duzy "maluszek"moja kolezanka mies temu ur dziewczynke 4640 a synka miala wiekszego chyba 4700
Mimi nie zazdroszcze upalow ale juz blisko do przytulenia synka:-)
Emka ja tak samo nie chcialabym cc, oddalas to co mysle ale wiadmo jesli trzeba nic nie poradzimy i jak pisza dziewczyny wtedy liczy sie ze mamy dzieciatko a nie to jak przyszlo na swiat:-)trzymam kciuki moze niunia jeszcze sie odwroci
Weronika staraj sie myslec pozytywnie, ja juz nie moge sie doczekac porodu, jak na razie sie nie boje zobacze co bedzie pozniej
Maqnio, Rozyczka wyjdzie na swiat o terminie bo to ulozona dziewczynka
Psota no to maz szaleje, moj uwaza ze mamy wszystkiego pod dostatkiem
Wisienka u mnie tak samo nic, czekam moze w koncu cos ruszy
Moj juz tak panikuje, ze szokgdy wstaje w nocy na siusiu pyta czy sie zaczelo, nawet gdy wstaje co godz tak pyta
Teraz poszedl po czekolade, mam taka ochote ze szok
Corin, Balkan zycze duuuuuzo milosci!;-)
Magia mama sie nie pzrejmuj, ja na moja tez zbytnio liczyc nie moge obiecuje cos pozniej nie dotrzymuje slowa na nawet nie odbiera tel a z ojcem sie nie odzywam. Tak jak pisala Sestina mozemy tylko starac sie byc inne. Gratuluje przeprowadzki, ile zmian u Ciebieno i zazdroszcze jutrzejszego dnia:-)no to duzy "maluszek"moja kolezanka mies temu ur dziewczynke 4640 a synka miala wiekszego chyba 4700
Mimi nie zazdroszcze upalow ale juz blisko do przytulenia synka:-)
Emka ja tak samo nie chcialabym cc, oddalas to co mysle ale wiadmo jesli trzeba nic nie poradzimy i jak pisza dziewczyny wtedy liczy sie ze mamy dzieciatko a nie to jak przyszlo na swiat:-)trzymam kciuki moze niunia jeszcze sie odwroci
Weronika staraj sie myslec pozytywnie, ja juz nie moge sie doczekac porodu, jak na razie sie nie boje zobacze co bedzie pozniej
Maqnio, Rozyczka wyjdzie na swiat o terminie bo to ulozona dziewczynka
Psota no to maz szaleje, moj uwaza ze mamy wszystkiego pod dostatkiem
Wisienka u mnie tak samo nic, czekam moze w koncu cos ruszy
Moj juz tak panikuje, ze szokgdy wstaje w nocy na siusiu pyta czy sie zaczelo, nawet gdy wstaje co godz tak pyta
Teraz poszedl po czekolade, mam taka ochote ze szok
MADZIA
mama majuni i groszka
a ja się chwilkę przespałam i nawet zdążyłam mieć sen
śniła mi się mimi w tej czarnej sukieneczcze/tyniczce z wątku brzuszkowego i urodziła w 15 minut synka z długimi włoskami takimi czarnymi : i poszli zaraz do domu ;-)a wiec mimi trzymaj się dziś dzielnie ;-)
wisienko jeszcze troszkę a zgagi nie zazdroszczę :-(
śniła mi się mimi w tej czarnej sukieneczcze/tyniczce z wątku brzuszkowego i urodziła w 15 minut synka z długimi włoskami takimi czarnymi : i poszli zaraz do domu ;-)a wiec mimi trzymaj się dziś dzielnie ;-)
wisienko jeszcze troszkę a zgagi nie zazdroszczę :-(
Anula1989
Magia,Lekarz uwaza ze jak w ciagu 2 tyg po odstwaienu lekow nie ruszy to i tak trzeba bedzie, 4 mam sie jak cos zglosic i podejmie ostateczna decyzje, jesli beda jakies nadzieje ze jeszcze drgnie poczeka...
Ktoras z was pisala o ruchach, moja maly ciagle szlaje zwlaszcza tak 23-1 albo 6-8 wtedy brzuch mi rzucha na boki
Ktoras z was pisala o ruchach, moja maly ciagle szlaje zwlaszcza tak 23-1 albo 6-8 wtedy brzuch mi rzucha na boki
maqnio
Mamusia Różyczki
Hej Żabule!!
ja po ktg, skurcze dosc regularne podchodzace pod 60,oczywiscie zadnego nie czulam i nic poza tym. dzis praktykujemy z małzem przytulańsko - trzeba łączyc przyjemne z pozytecznym hihih:-)
magia ostatni fotel został, no ale pomysl ze potem bedziecie mieli piekne, wieksze mieszkanko. i jak nastrój przed jutrem?
anula moj organizm tez mnie zadziwia
psotka fajnie ze małż tak sie angazuje, przeciez nie moze pozwolic, zeby jego synus nie miał w czym chodzic 9 cm włosków sciełas? wow, to nieźle długie musialy byc
ja po ktg, skurcze dosc regularne podchodzace pod 60,oczywiscie zadnego nie czulam i nic poza tym. dzis praktykujemy z małzem przytulańsko - trzeba łączyc przyjemne z pozytecznym hihih:-)
magia ostatni fotel został, no ale pomysl ze potem bedziecie mieli piekne, wieksze mieszkanko. i jak nastrój przed jutrem?
anula moj organizm tez mnie zadziwia
psotka fajnie ze małż tak sie angazuje, przeciez nie moze pozwolic, zeby jego synus nie miał w czym chodzic 9 cm włosków sciełas? wow, to nieźle długie musialy byc
reklama