reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Kochane ja też mam już dość,duchota,upał,ledwo to znoszę,opuchlizna na twarzy,nogi,kostki ech,jeszcze kilka dni:)

reklama
No, ja też:-) I mam trochę pietra:eek: Ale przecież dla takiego orzeszka (jak napisała Konwalianka) warto wszystko znieść:-) Nam właśnie wynieśli duże meble i siedzę na ostatnim fotelu...:-)

Niczko i bardzo dobrze sobie tłumaczysz. Ja się tylko wkurzałam, że przestawało boleć:-) Ale teraz to już będzie u mnie szybko mam nadzieję:tak:
Właśnie przeczytałam na czerwcówkach, że urodził się "maluszek" o wadze 4900:-)

Ostatnia edycja:
Witam! Ja dzis caly dzien na nogach i nadal nic nie sadzilam ze bez szyjki mozna tyle chodzic...lekarz mowil ze w tym tyg ur ale nic z tego, mam nadzieje ze ruszy bo inaczej beda wywolywac ale zobaczymy mam jeszcze troche czasu:-D
Corin, Balkan zycze duuuuuzo milosci!;-)
Magia mama sie nie pzrejmuj, ja na moja tez zbytnio liczyc nie moge obiecuje cos pozniej nie dotrzymuje slowa na nawet nie odbiera tel a z ojcem sie nie odzywam. Tak jak pisala Sestina mozemy tylko starac sie byc inne. Gratuluje przeprowadzki, ile zmian u Ciebie:tak:no i zazdroszcze jutrzejszego dnia:-)no to duzy "maluszek"moja kolezanka mies temu ur dziewczynke 4640 a synka miala wiekszego chyba 4700:-D
Mimi nie zazdroszcze upalow ale juz blisko do przytulenia synka:-)
Emka ja tak samo nie chcialabym cc, oddalas to co mysle ale wiadmo jesli trzeba nic nie poradzimy i jak pisza dziewczyny wtedy liczy sie ze mamy dzieciatko a nie to jak przyszlo na swiat:-)trzymam kciuki moze niunia jeszcze sie odwroci:tak:
Weronika staraj sie myslec pozytywnie, ja juz nie moge sie doczekac porodu, jak na razie sie nie boje zobacze co bedzie pozniej:tak:
Maqnio, Rozyczka wyjdzie na swiat o terminie bo to ulozona dziewczynka:-D
Psota no to maz szaleje, moj uwaza ze mamy wszystkiego pod dostatkiem:tak:
Wisienka u mnie tak samo nic, czekam moze w koncu cos ruszy:tak:
Moj juz tak panikuje, ze szok:-Dgdy wstaje w nocy na siusiu pyta czy sie zaczelo, nawet gdy wstaje co godz tak pyta:-D
Teraz poszedl po czekolade, mam taka ochote ze szok:-D

a ja się chwilkę przespałam i nawet zdążyłam mieć sen
śniła mi się mimi w tej czarnej sukieneczcze/tyniczce z wątku brzuszkowego i urodziła w 15 minut synka z długimi włoskami takimi czarnymi ::) i poszli zaraz do domu ;-)a wiec mimi trzymaj się dziś dzielnie ;-)

wisienko jeszcze troszkę a zgagi nie zazdroszczę :-(

Magia,Lekarz uwaza ze jak w ciagu 2 tyg po odstwaienu lekow nie ruszy to i tak trzeba bedzie, 4 mam sie jak cos zglosic i podejmie ostateczna decyzje, jesli beda jakies nadzieje ze jeszcze drgnie poczeka...
Ktoras z was pisala o ruchach, moja maly ciagle szlaje zwlaszcza tak 23-1 albo 6-8 wtedy brzuch mi rzucha na boki:-D

Hej Żabule!!

ja po ktg, skurcze dosc regularne podchodzace pod 60,oczywiscie zadnego nie czulam i nic poza tym. dzis praktykujemy z małzem przytulańsko - trzeba łączyc przyjemne z pozytecznym hihih:-)
magia ostatni fotel został, no ale pomysl ze potem bedziecie mieli piekne, wieksze mieszkanko. i jak nastrój przed jutrem?
anula moj organizm tez mnie zadziwia:)
psotka fajnie ze małż tak sie angazuje, przeciez nie moze pozwolic, zeby jego synus nie miał w czym chodzic:) 9 cm włosków sciełas? wow, to nieźle długie musialy byc:)

reklama
Maqnio, mies temu gdy lezalam w szpitalu mialam ktg wychodzilo wzorowo i nagle wielki skurcze gdzie ja oczywiscie nic nie czulam:tak:

Do góry