reklama
kociatka
Fanka BB :)
"Kazda ciaza sie kiedys konczy" mawiaja, wiec musi tak byc i w naszym przypadku Teraz juz sie nie martwimy to i skurczy brak... Mojej mamie przychodzily nagle i bez ostrzezenia, moze i u mnie tak sie zacznie?
Hej kochane!
Ostatnio nie za czesto tu zagladam, tzn staram sie byc na biezaco, zeby zobaczyc jak tam sie rodza nasze lipcowe pociechy... I widze z radoscia ze grono maluszkow wzrasta, super!!
Jakos tak chyba staram sie ostatnio wylaczyc i wyciszyc, delektuje sie ostatnimi tygodniami (dniami...?) ciazy, no i chce dedykowac wiecej czasu mezulkowi, coby sie nie czul zapomniany (a slyszalam ze faceci po urodzeniu maja okres zazdrosci o dzieciaczka, ze skupiamy sie tylko na malenstwie i swiata poza nim nie widzimy...cos w tym jest)
U mnie wszystko ok, ostatnio tez mnie pobolewa brzuchol ale chyba to jeszcze nie na porod... Ubranka przygotowane (mase tego mam!), lozeczko skladamy w ten weekend, torba szpitalna spakowana... Upaly makabryczne, nie polecam Madrytu w lato!
No, ciekawa jestem ktory maluszek sie pojawi jako nastepny! Do ulsyszenia!
Ostatnio nie za czesto tu zagladam, tzn staram sie byc na biezaco, zeby zobaczyc jak tam sie rodza nasze lipcowe pociechy... I widze z radoscia ze grono maluszkow wzrasta, super!!
Jakos tak chyba staram sie ostatnio wylaczyc i wyciszyc, delektuje sie ostatnimi tygodniami (dniami...?) ciazy, no i chce dedykowac wiecej czasu mezulkowi, coby sie nie czul zapomniany (a slyszalam ze faceci po urodzeniu maja okres zazdrosci o dzieciaczka, ze skupiamy sie tylko na malenstwie i swiata poza nim nie widzimy...cos w tym jest)
U mnie wszystko ok, ostatnio tez mnie pobolewa brzuchol ale chyba to jeszcze nie na porod... Ubranka przygotowane (mase tego mam!), lozeczko skladamy w ten weekend, torba szpitalna spakowana... Upaly makabryczne, nie polecam Madrytu w lato!
No, ciekawa jestem ktory maluszek sie pojawi jako nastepny! Do ulsyszenia!
maqnio
Mamusia Różyczki
alex super, ze juz cosik sie zaczyna, tobie tez juz niewiele zostało, wiec trzeba by sie powoli szykowac oby tylko było bezbolesnie i szybciutko
mimi no własnie ja mysle ze sie nasze dzieciaki zgadały i razem konspiruja
kociatka moze faktycznie zacznie sie samo i w najmniej spodziewanym momencie, moja mama miała tak z moim bratem, nic sie nie działo i nagle wody odeszły i juz...
hanami witaj kochana!! ciesz sie ciesz ostatnimi dniami we dwoje, teraz najwanzijeszy relaksik a exam zdany? jestes? tłumaczem?
mimi no własnie ja mysle ze sie nasze dzieciaki zgadały i razem konspiruja
kociatka moze faktycznie zacznie sie samo i w najmniej spodziewanym momencie, moja mama miała tak z moim bratem, nic sie nie działo i nagle wody odeszły i juz...
hanami witaj kochana!! ciesz sie ciesz ostatnimi dniami we dwoje, teraz najwanzijeszy relaksik a exam zdany? jestes? tłumaczem?
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Corin, Balkan Sto lat duzo szczęscia i miłości oraz samych radosnych dni w miłości !!! :-)
Dziś jestem strasznie rozbita, zmęczona ziewam non-stop masakra jakaś, piję Nescafe może pomoże !!!
Dziś jestem strasznie rozbita, zmęczona ziewam non-stop masakra jakaś, piję Nescafe może pomoże !!!
aaalexaaandraaa
I właśnie ja tak myślę - jak przestaniemy myśleć, co kiedy jak, czy to może już czy jeszcze... to natura sama nas zaskoczy!!!
Ja wczoraj miałam tak zalatany dzień jak nigdy!! Najpierw shopping z mamusią, który zaowocował mega extra super dresikowym komplecikiem, potem wypad z pieskiem w góry (i nawet się na tę górę wturlałam ) a potem poszłam z mężem... na mecz!!!! Hehehe, śmiesznie było dopóki nie poczulam zakwasów... Masakra jakaś, aż zasnąć nie mogłam...
Ja wczoraj miałam tak zalatany dzień jak nigdy!! Najpierw shopping z mamusią, który zaowocował mega extra super dresikowym komplecikiem, potem wypad z pieskiem w góry (i nawet się na tę górę wturlałam ) a potem poszłam z mężem... na mecz!!!! Hehehe, śmiesznie było dopóki nie poczulam zakwasów... Masakra jakaś, aż zasnąć nie mogłam...
Maqnio! Dzieki za pamiec...niestety, egzamin nie zdany...ciezko bylo, zdala 1 osoba na ponad 40...nic, sprobuje za rok!
A ile Rozyczka juz wazy...? No ciekawa jestem kiedy sie pojawi, bo widze ze teoretycznie jeszcze tylko tydzien zostal!!!
A ile Rozyczka juz wazy...? No ciekawa jestem kiedy sie pojawi, bo widze ze teoretycznie jeszcze tylko tydzien zostal!!!
katerina84
Maqnio, kochana... Ty sie tymi 5cioma kg Rózinki nie przejmuj. Jak juz kiedys pisalam, jak moja mama rodzila brata, poszlo blyskawicznie. Dostala skurczy silnych nagle, tata zawiózł ja do szpitala (5 min od domu) i zostawil, a sam wrócił do domu, bo torby zapomnieli jednej wziac z tego pospiechu. Wrócił do niej po max 20 minutach, a tam polozna schodzi i mów - gratuluje, ma pan syna! 5kg i 60cm! :-) Gładko poszło, czego i Tobie zycze. Rózia, słyszalas w jakim tempie masz wychodzić?!
maqnio
Mamusia Różyczki
hanami, katerinka dziekuje oby i mnie posżło szybko i sprawnie. poki co mala we wtorek wazyła ok 3900g a tydzien wczesniej 3960 wiec pewnie gin obmierzył ja byle jak, było nie było ma ok 4kg i jak tak dalej pojdzie bede rodzic olbrzyma
hanami nie przejmuj sie, moze za rok sie uda
katerinka Rozia musi Cię usłychac, skoro nawet mnie nie chce, to moze cioci Katerinki posłucha
hanami nie przejmuj sie, moze za rok sie uda
katerinka Rozia musi Cię usłychac, skoro nawet mnie nie chce, to moze cioci Katerinki posłucha
reklama
sestina
maqnio ale jak " olbrzymka" juz urodzisz, zobaczysz jak takie większe bobo pewniej się trzyma na rękach itp. Koleżanki synek ur. się 59 cm długi i ponad 4 kg to mowi ze jak 3miesięczny był, na 56 ani razu ciuszków, na 62 przez kilka dni i od razu w 68 wskoczyli