reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Magia spokojnie bliżej niż dalej.Jutro przytulisz Stasinka. Ja tam się czuję taka oszołomiona myslą,ze za kilka dni będę miała małego przy sobie:)

Mimi to prawda:-) wiesz, wolałabym żeby zaczęłoby się samo to może byłoby mniej bolesne. Ale co tam, widok dziecka wynagrodzi wszystko. Ty też niedługo. Z jednej strony adrenalina i stres, ale jaka nagroda! Będę trzymała kciuki za Was.

emka jest jeszcze nadzieja ze malenka sie obróci bede trzymac kciuki:-)
balkan dla Was równiez kolejnych, pieknych rocznic!!!!!

ja pojechałąm sobie dzis na ryneczek po czeresnie i stoje sobie w kolejce z tymi czeresniami do kasy, kolejka mega długa (bo piekne owocki mieli) i pani kasjerka prosi mnie do kasy bez kolejnki..hhe fajnie, oczywiscie ludzie cos tam pod nosem gadali a ona na nich, ze jej nie obchodza ludzie i ze kobieta w ciazy ma swoje przywileje:):):) ale mi sie miło zrobiło:)

maqnio nie wiem, czy coś dziś nie próbuje się rozkręcać. Wyleciała mi resztka czopa, boli brzuch jak na @ od rana. Mam takie uderzenia gorąca i jest mi słabo. Dokładnie tak jak przed okresem. Ale nie robię sobie zbyt wiele nadziei;-) No i jakaś biegunka się rozkręca.

magia kurcze super by było jakby sie ruszyło samo, tym bardziej ze juz raz przeszlaś koszmar z oxy, no Mycha polataj moze po domku, jakies przysiady czy cos, niech sie kreci ile wlezie!!!!!!!!:-)kochana same zwiastuny porodu oby to było TO:)

reklama
Do góry