reklama
Mimi to prawda:-) wiesz, wolałabym żeby zaczęłoby się samo to może byłoby mniej bolesne. Ale co tam, widok dziecka wynagrodzi wszystko. Ty też niedługo. Z jednej strony adrenalina i stres, ale jaka nagroda! Będę trzymała kciuki za Was.
maqnio
Mamusia Różyczki
emka jest jeszcze nadzieja ze malenka sie obróci bede trzymac kciuki:-)
balkan dla Was równiez kolejnych, pieknych rocznic!!!!!
ja pojechałąm sobie dzis na ryneczek po czeresnie i stoje sobie w kolejce z tymi czeresniami do kasy, kolejka mega długa (bo piekne owocki mieli) i pani kasjerka prosi mnie do kasy bez kolejnki..hhe fajnie, oczywiscie ludzie cos tam pod nosem gadali a ona na nich, ze jej nie obchodza ludzie i ze kobieta w ciazy ma swoje przywileje ale mi sie miło zrobiło
balkan dla Was równiez kolejnych, pieknych rocznic!!!!!
ja pojechałąm sobie dzis na ryneczek po czeresnie i stoje sobie w kolejce z tymi czeresniami do kasy, kolejka mega długa (bo piekne owocki mieli) i pani kasjerka prosi mnie do kasy bez kolejnki..hhe fajnie, oczywiscie ludzie cos tam pod nosem gadali a ona na nich, ze jej nie obchodza ludzie i ze kobieta w ciazy ma swoje przywileje ale mi sie miło zrobiło
maqnio
Mamusia Różyczki
magia trzeba korzystac a jak!!:-)nieustannie o tobie mysle i bardzo trzymam kciuki za jutro
maqnio nie wiem, czy coś dziś nie próbuje się rozkręcać. Wyleciała mi resztka czopa, boli brzuch jak na @ od rana. Mam takie uderzenia gorąca i jest mi słabo. Dokładnie tak jak przed okresem. Ale nie robię sobie zbyt wiele nadziei;-) No i jakaś biegunka się rozkręca.
maqnio
Mamusia Różyczki
magia kurcze super by było jakby sie ruszyło samo, tym bardziej ze juz raz przeszlaś koszmar z oxy, no Mycha polataj moze po domku, jakies przysiady czy cos, niech sie kreci ile wlezie!!!!!!!!:-)kochana same zwiastuny porodu oby to było TO
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
magia hihi kobitke w ciazy tylko druga ciezarówka zrozumie, bo ktos "z zewnatrz" tylko popukałby sie w głowe:-):-):-)