reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej Brzuszki!!!

psotka super dzien miałaś Kochana!!! wykorzystaj na maxa ten czas we dwoje:) I wielkie gratulacje Słońce - twardzielko:)teraz co by sie nie działo synuś ma otwarte drzwi do bezpiecznego porodu w TERMINIE:):):)
corin DUZO SZCZĘSCIA KOCHANA, I KOLEJNYCH WSPÓLNYCH, SZCZĘŚLIWYCH LAT!!
magia kochana jeszcze TYLKO jeden dzień Ci został do utulenia Stasia - dasz rade:) Tulę:*
mailuj udanego weseliska!

tak wogole sobie mysle ze w nastepnym tygodniu posypie nam sie kilka lipcóweczek - co to bedzie za tydzień:):):)

miłego dzionka mamuski!!!

reklama
Dzien dobry!

Ja tez wczoraj pospacerowalam, po raz pierwszy od dluzszego czasu. Ale bylo fajnie :)

Corin, gratulacje i wszystkiego naj!

Psotko, udalo Ci sie, gratulacje, mnie rowniez :) Koncze 37 tydz, huraaaaaaa

Majluj, ja mam wesele za tydzien i tak bym chciala nie doczekac w dwupaku!

Maqnio, ja chce na przyszly tydzien, jaaaaa!

Witam wszystkie Kulki

Milego dnia!

Patrze na moj suwaczek i prosze - Olus jest wielkosci arbuza:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Corin, my też mamy dziś 11 rocznicę ślubu..... :)

mieliśmy gdzies wybyć za miasto, ale pogoda jest mało zachęcająca..... ale i tak musimy z domu wyjść, bo dziś dzień sprzątania, a dom jak sie sprząta, to gada, jak najęty.... :)

u mnie też dziś noc bez skurczy, natomiast dziecko chciałoby już się chyba do mojego cyca dobrać - wyciska mi sie główką tuż po prawym biustem.... :)

:* :) Dzien doberek ale pochmurrrrno i caly czas najchetniej bym spala .... Przepraszam za moje lenistwo ale Wiecie moze jak tam Wisienka z tym zoladkiem przeszlo ?
Zycze Wam milego dzionka .... a ja ide sie nastrajac pozytywnie .... STARAM SIE
Corin wszystkiego najlepszego...
Maqnio a moze seks ? By pomogl tak pomyslalam :p :>
Juz niedlugo i bedzie coraz wiecej zdjatek takich Robaczkow jak Konwalianki i reszty Mam :D
Jeszcze troszke :*:*:* Ptysie

Ostatnia edycja:
Hej kochane
Niczko przeszło na szczęście ale znów wróciło mi poranne haftowanie, na szczęście raz mnie pociągnie i tyle
Corin Balkan

Wszystkiego najlepszego dla Was:-DObyście jako 100 latkowie razem siedzieli przed kominkiem

Wkleiłam smsa od Anulki 198424 na watek. Jest w szpitalu. Pisałam do niej ale nic jeszcze nie odpisała
mailuj kochana miłego wesela
Wszystkie pozdrawiam i śle buziaki.

Ja dziś będe niewiele bo jedziemy znów na włóczęgę, nie ma skurczy nie ma skurczy na pustyni, nawet Braxton już opuścił mnie tylko krocze kłuje obrzydliwie i coraz większe robi się....I tym miłym akcentem konczę i lecę się szykować

Hej arbuziki! :)

Jakas nieprzytomna jestem, pewnie standardowo pokrece sie godz i na kolejne dwie jeszcze pójde spac ;) No chyba ze sie za sprzatanie wezme od razu to sie moze rozruszam jakos. Ja tez dzis musze chalupe ogarnac, nie ma to tamto, nie ma ze boli.. :-D

Corin, Balkan - wszystkiego najlepszego z okazji 11 rocznicy!
Psotka - gratuluje i udanej wizyty zyczę :tak:
Mailuj - baw sie dobrze! Ciekawe czy dzieki temu Krzys szybciej wyjdzie...? :)
Magia - trzymam kciuki za jutro. Ale to musi byc fajne uczucie kiedy wiesz, ze juz tylko godziny dziela Cie od przytulenia swojego malenstwa... Zazdroszcze. :-)

A u mnie nic, i nic i zero.... Niby gin mówiła ze Nadusia bardzo nisko juz i powinnam lezec jesli chce jeszcze poczekac, ale ja jakos ostatnie dni sie nie oszczedzalam bo nie bylo akurat jak, a tu nadal cisza..
Normalnie nic sie nie dzieje. Zadnych skurczy, odchodzacego czopa itp. NIC! :confused2:

Ostatnia edycja:
Ajjj nikt nie zna dnia i godziny ( no chyba ze ma cesarke) Ale tak to pozostaje nam czekac ...a teraz wszystko sie tak dluuuuzy . Na przyklad moja mama nie wiem wytlumaczylam i to tak ze ani nie miala skurczy ani wody nie odeszly alee czula ze juz cos jest nie tak zaczela sie krecic .... tylko ze moja mama zawsze za szybko do szpitala jechala ze mna czy z moja siostra dosc dlugo lezala w szpitalu
Mnie urodzila dzien przed termnem a siostre strasza 10 dni po terminie przez wywolywanie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry