reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Pokimałam:)
balkan, Corin wszystkiego naj naj naj! buziaki!
Ten 9 miesiąc faktycznie jest ciągnący jak guma i lęgnie się w głowach przez to. Ja po 7 ( równo jak zaczął padac deszcz za oknem) zaczełam chlipać jeszcze kimającemu męzowi. Ot tak...no ale przeszło heheh
ściskam Was mamuśki wszystkie!

reklama
Balkan, Tobie rowniez zyczenia rocznicowe

Vero, negatywnym nastawieniem mozesz sobie tylko wszystko przedluzyc. Pomysl, ze to tylko chwila w porownaniu do calej ciazy i jej trudow

Ale nuuuuuuuda. Siedzimy jak przyslowiowe kwoki na jajkach i czekamy... Ilez mozna?

Witam piąteczkowo :)

Pospałam długo a coś oczy mnie szczypią i najchętniej bym je zamknęła z powrotem.. Dzisiaj w zasadzie tylko się przywitam bo jedziemy dzisiaj z mężem do rodzinki na weekend. Wracamy jutro wieczorem ale pewnie zanim Was doczytam to będzie niedziela ;)

Balkan i Corin - życzę kolejnych wspólnych szczęśliwych latek w małżeństwie :)
Magia - trzymam kciuki za jutro!!!!
mailuj - udanej zabawy, dobrego towarzystwa i wielu smakołyków na stole :))

Ciekawe czy jeszcze któraś zapragnie się wypakować przed końcem tygodnia :)
Zmykam się pakować!
buźka

Hej wszystkim brzuchatnikom :-)
ja wczoraj caly dzien na basenie i nawet nie zagladalam na kompa.

nic nie nadrabialam ale widze ze Corin i Balkan maja rocznice wiec WSZYSTKIEGO NAJ DZIEWCZYNY, OBY JAK NAJDLUZEJ I W SZCZESCIU PRZEJSC PRZEZ TO ZYCIE Z NOWYMI KRUSZYNKAMI PRZY BOKU :*

widzialam tez ze konwalianka urodzila Tymusia, bosz... ale fajnie :-)
ja zaciskam kciuki za moja krolewne zeby w koncu ruszyla pupke i obrocila sie raz a dobrze, mam wrazenie ze probuje to zrobic i tak jakby miejca nie miala, bo nagle wygiaga cale cialo w poprzek i wraca do poprzedniej pozycji, robilam te cwiczenia na kleczaco, chodze na basen i nic :-( w poniedzialek moj lekarz da mi date do szpitala na KTG i tam zadecyduja co ze mna robic, jak sie okaze ze dziecko jest juz na tyle duze ze da rady a zapisywac sie beda jakies skurcze to na 100 % dadza mi date cesarki, a jak nie to beda jeszcze probowac recznie obrocic, jakos tak pesymistycznie do tego podchodze ze da rade sie obrocic, niby kazdy mowi ze miesiac do porodu (na dobra sprawe mniej bo prawie juz 3 tyg) ale ja to czarno widze...
kurka wodna na prawde porod SN byl moim marzeniem, nawet bolu sie nie boje, oby tylko nie CC :-(

sestinka bo w ogole nie jestem przygotowana na CC, wiem jak moj przechodzil czas po operacji przepukliny, przez miesiac czasu byl praktycznie nie do zycia, nie mogl nosa wysmarkac ani sie podniesc z lozka (wiadome jak masz dziecko to musisz) bolalo go przy kazdym ruchu. Poza tym dla mnie CC jest zupelnie odmiennym przezyciem niz SN. Inaczej sie to przechodzi, ja mam nadzieje ze bede miala przyjemnosc meczyc sie ze skurczami, z odchodzacymi wodami i z parciem, a nie ze poloza mnie na lozku i wyciagna dziecko nacinajac mi brzuch. Na prawde jakos sobie tego nie wyobrazam i na sam koniec ciazy sie podlamalam ta wiadomoscia (jeszcze nie jest przesadzone, no ale.. ) cala ciaze czulam sie swietnie i nie panikowalam pod zadnym wzgledem, a teraz to... nie moge sie pozbierac z mysla ze moze byc cesarka.. eh..

Ja już po fryzjerze, nie farbowałam, jakoś nie jestem przekonana, skróciłam tylko o 9 cm!

MADZIA, dzięki!

Maqnio, oj tak, dzień był rewelacyjny! Dziękuję:*

Kociatka, dzięki, Tobie również gratuluję!

Balkan, dużo miłości!

Katerinko, wizytę mam dopiero we wtorek, ale dziękuję:* Nie martw się, u mnie też się nic nie dzieje;)

Em_ka,obojętnie jak byś nie urodziła, to i tak będziesz najszczęśliwsza na świecie, nie przejmuj się sposobem porodu, efekt się liczy;)

Veronique, Wisieńko, Malamii, witajcie!

rozumiem Cię emka, choć ja od dawna bałąm się sn ze wzgledu na bol pleców i tego co moze za tym isc. Jak lezałam w łozku po poltora miesiaca z dyskopatia i rwą kulszową, zdrętwiała stopą i na prochach to panicznie bałam się ciąży jako obciązenia i rodzenia ( parcia) co moze byc potem ze mna, jak bardzo potem moge sie nie nadawac do opieki nad dzieckiem. Operacja postawiła mnie na nogi i jesli tak sie zregeneruje po cc to będę szczesliwa, nawet z dwoma bliznami i z przodu i z tyłu....:)
Hej psota:) Natalka mnie tu starszyła na poczatku tyg ze az pani doktor myslała o wczesniejszym powitaniu jej na swiecie:) ale jak na razie spokój i 7 lipca na tapecie;) widzę, żę Twoj mały ma się dobrze i TY tez:) szczęsliwa mama= szczęsliwe dziecko:) I WITAMY W 38 TYGODNIU!:) PS. FAKT ZE NA INNYM USG ALE WYSZŁO NAM OSTATNIO 3600?!!!!AZ NIE MOZLIWE....

Ostatnia edycja:
Witajcie ponownie Kochane
Sestinka to się nacierpiałaś z tym kręgosłupem, ja miewam czasem rwę, to paskudne jest.
Corin Balkan Życzę Wam wielu cudownych lat męzami:-)

Kochane dzięki za wsparcie:-) Dziś mój Tatuś ma imieniny, może by tak Staś zdecydował się dziś wykluć?;-)

reklama
hej magia;)przespałas się kapkę? zbieraj siły na jutro. ja pospałam jeszcze 2 h. Teraz leczę chandrę - lody, cynamonowo- truskawkowe cini minis i dumam dalej co zjesc hehe

Do góry