reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
MImi, zaczynam, a tu nic, czuję się świetnie, nic mnie nie boli:) a ja nie chcę przenosić...no ale co zrobić:)

Nie zazdroszczę tej duchoty, u mnie chłodno, troszke nawet popadało:) ale pogoda akurat na chodzenie w ciąży:)

dzień dobry, ja miałam średnią noc, niby bez skurczy ale tak jak magia napisałas wczoraj- czułam się jak nie w swoim ciele- niepokój nóg, rąk, czułam cały kręgosłup. Sniły mi się porody, konwalianka jak radziła co i jak - ogólnie pamiętam połowę przekrętów z boku na bok heh. Wczoraj na szczęscie ktg wzorcowe, wiięc czekam spokojnie cc .Czyli mniej niż dwa tyg:))

sestinka no właśnie taką miałam nockę - przysnęłam na początku, a potem to już przewracanie się z boku na bok. Zatkany nos, sny o porodach, duszno. Dobrze, że u nas teraz chłodniej i deszczyk:-)

o tak tak nos tez i łzawienie przy czym jak oko potarłam to swedziało jak na alergię brrr ehh ale tak sobie myslę ze juz za moment ustabilizuje się to;)głowy magia do góry -a co my nie damy rady?:) jakie plany masz na dzis przed godziną 0:)?

Ostatnia edycja:
sesti zmieniłam suwaczek i od razu mi lepiej:-) plany? mąż w pracy, więc raczej nigdzie nie wyskoczę, ale dziś pierwsza noc w nowym domu:-)
Jeszcze nic tam nie ma. Dziś pojadą większe meble. Dopiero zamawiamy lodówkę i pralkę. Ale jak wrócę ze szpitala to pewnie będziemy już całkiem przewiezieni.

Ostatnia edycja:
zapamiętaj koniecznie pierwszy sen w nowym miejscu:) super, u nas mieszkanie nie oddane jeszcze więc na nowym dopiero gdzies za rok

reklama
sesti najważniejsze, że będzie:-) tak się nudziłam od 3 jak mops. Fajnie, że Ty też nie śpisz:-)
Moja mama się nie opamiętała. Zawsze mnie opuszcza w najważniejszych momentach mojego życia. Zresztą... nie tylko mnie. Ale postanowiłam skupić się na moich dzieciakach.

Do góry