reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Anulka to masz rację, lepiej nie wychodź w bieliźnie ;-)

Mój skarbek nie może jeszcze wychodzić bo nie mamy dla niego imienia. Jakoś dla dziewczynki wydaje mi się, że jest tyle ładnych, a dla chłopca nic mi się nie podoba :( I co teraz?

Wydrusia spoko, coś nie chcą te rozpakowane mamuśki nam opowiadać o porodach...

heledorka jak maleństwo zobaczysz to pewnie i imię z łatwością Ci przyjdzie do głowy:)
anulka no my z brzuszkami i tak sexi flexi hihi po co strój;);)

Heledorka dla chłopca też są ładne :-) poszukaj np w googlach:-) w księdze imion:-) na pewno coś znajdziesz :-) Ja miałam mieć Miłoszka a jednak ma być Lilianna :-) a było ciężko z imionami :-)
Anulka nie ma co narażać kierowców :-D
Heledorka no właśnie widzę :-D ale jak same CC to co tu opowiadać :-)

Ostatnia edycja:
Sestina no mam nadzieję, że jak wyjdzie to się nam przedstawi sam i już :-)
Wydrusia przeglądałam już wszelkie listy w necie i nic. Jak coś mi pasuje, to zdrobnienie jest okropne, albo odwrotnie. Albo mężowi się nie podoba.

Heledorka u mnie było to samo :szok: jak mi się podobało to mężowi nie :-) faceci tak mają ale jak zobaczysz Szkrabka to imie samo Ci przyjdzie do głowy :-) moja znajoma tak miała :-) patrzy na małego i stwierdziła że Bartosz mu pasuje :-) i jest Bartuś :-)

cos wymysle ;) narazie makijaz w ruch :) ja mykam nie wiem czy sie jeszcze dzis pojawie :) ale napewno wieczorkiem zerknac jakie wiesc od konwalianki:) milego popoludnia kochane:*

reklama
Do góry