reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

kociatka ja niestety nie będę miała cc tylko indukcję
malami nazwa masaż brzmi zachęcająco, ale to pozory. To takie rozpychanie palcami szyjki i odklejanie jej od worka owodniowego. Ale może pomoże przyspieszyć.

Tak myślę cały czas o Konwaliance. Mam nadzieję, że nie będzie się męczyła długo.

Maqnio no właśnie, niech Rózinka sobie nawet nie żartuje:-) Ile ona chce ważyć? Staś mam nadzieję, że do pojutrze nie osiągnie 4 kg:-D

reklama
sis tak jej powiem:-)
mimi dobry tekst, musze zapamietac, dwie baby rzadza, facet podburza - hehe normalnie sobie to zapisze:)
magia, konwalianka albo własnie sie rozpakowuje albo pewnie juz tuli syneczka:) miejmy nadzieje, ze wszystko u niej dobrze:)

maqnio no właśnie. Jakoś tak nie mogę przestać o niej myśleć. Ale skoro miała tyle rozwarcia to miejmy nadzieję, że niedługo dostaniemy info, że Tymuś jest już na świecie.
A ostatecznie to jaka zapadła decyzja w sprawie Twojego porodu? Ma się zacząć sam czy będą wywoływać???
kociatka nic nie szkodzi:-) mam tylko nadzieję, że oxy ruszy mnie w sobotę i że będą miejsca. Bo jak nie to powtórka z rozrywki za 2 dni.

magia no własnie jej waga nieco mnie przeraza, kazdy dzien w brzuszku to kolejne gramy do urodzenia. Gdyby była mniejsza, mogę ja nawet przenosic, a tak..psychicznie sie wykoncze. co do mojego porodu to ani cc ani indukcja, brak słów, gin kaze czekac na sn...

wydrusia pewnie tak. Zresztą jak jej hamowali wszystko przez całą noc no-spą, a potem dali na wywołanie, to skurcze zanim się ruszą to może potrwać.
maqnio mi gin powiedział, że trzeba duuuużo współżyć:-) Tylko po wypadnięciu czopa nie za bardzo:eek:
Ten Twój gin to faktycznie wkurzający. Czasem mała kobietka rodzi duże dziecko w miarę łatwo, a czasem duża nie może urodzić małego. Rózia - tu ciocia z BB: "Proszę wychodzić. Świat jest śliczny. Staś będzie czekał od soboty.":-D

Ostatnia edycja:
magia ano przytulam tego mojego małza ile wlezie:)ale poki co jak na załączonym obrazku - brzuch nadal jest:-) wiadomosc Rózince przekazana:* Mam nadzieje, że wizja czekającego Stasia ja zachęci:-)

maqnio ja tak miałam z Łukaszkiem po fenoterolu. Skurcze były od 20 tyg., a jak odstawili to na złość żaden nie chciał się pojawić.
No mam nadzieję, że taki kawaler ją zachęci:-) Wstawię jej fotkę na BB;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej rybcie... ja przed 12 wstalam:)

maqnio, no wprosiłam sie do twojego snu mówisz...:)

Mimi, na mnie też rzuć urok, no rzuc, no rzuć!!:-D ja tez jutro 40 tyd zaczynam:) a tu ani jednego objawu:-D

Do góry