reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
A propo masażu szyjki macicy - moja koleżanka, która urodziła 2 tyg. temu była w szpitalu na wywołaniu (10 dni po terminie). Miała skurcze, męczyła się z nimi strasznie długo, a rozwarcie tylko 1,5 cm i nie chciało iść dalej. W końcu zrobili jej ten masaż i po krótkm czasie rozwarcie poszło gładko i urodziła po kilku godzinach. Na pewno czasem pomaga, choć ona też mówiła, że to strasznie bolesna sprawa...

Dziewczyny powiedzcie co zrobić. Założyłam jakiś czas temu wątek z opowieściami z porodówki - na Waszą prośbę. Nikt narazie tam nic nie wpisał. Teraz widzę, że Wydrusia założyła drugi taki sam. Który usunąć?

Ja swojego szkrabka nie będę popędzać. Chciałabym, żeby poczekał do 11 lipca bo wtedy przylatują moi rodzice. To będzie 4 dni przed terminem. Narazie żadnych zwiastunów porodu nie mam, więc może posłucha mamusi :)

Ostatnia edycja:
Moj Skarbek coraz blizej a ja nie wiem w co sie ubrac :/ ponczoszki i seksi bielizna to wiadome ale co na to ?? moze stroj pielegniarki hehe z wycietym brzuchem:-D
Narobil ochoty a teraz gada ze sie boi no wiecie co... tak rozgrzac kobiete i porzucic i tak mu nie odpuszcze hihi

Nie no cos ze mna nie tak zjadlam odlozylam talerz i dalej jestem glodna :/

Anulka, a po co ty chcesz się ubierać?? hehe

Mimi, no ciekawe czy pomoże:):)

heledorka, to jest tak... jak już chcesz dzidzi przy sobie, to ona nie chce wyjść, a jak na coś czekasz to akurat wychodzi:):) uparciuchy:)

witam z lasu
mimi jeszcze troszkę i synuś będzie z wami...super a powiedz wysokie masz to ciśnienie ??i czaruj tu te co opóźniają kolejkę :-D
anulka ja nie pomogę wybacz;-)
dodi masz ty melodię do spania nie ma co :-D
corin jak samopoczucie ?odpoczywasz??

Dodus fakt no ale jakos musze go przywitac nie wyjde z domu w czerwonym komplecie bielizny:-Djeszcze wypadek jakis spowoduje bo przy drodze mieszkam:/hehe

reklama
Witam światecznie i popołudniowo:)
i pospałam i pojadłam i fryzjer " dolny " zaliczony z rana bo lecimy po południu do szpitala na dyzur mojej lekarki, zeby ktg powtórzyć bo przed wczoraj były skurcze i chciała zobaczyc czy postępują czy tylko ćwiczą się;) Dowiem się też czy cc jeszcze wcześniej nie będzie.
Trzymam kciuki za konwaliankę;)))
Dziewuszki waga mi stanęła- od 10 dni 79-80 i nie drga dalej wskazówka hurra;)

Do góry