reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mimi mysl kochana myśl, juz zdecydowanie czas na nia!!!
sis gadam do niej gadam, juz nawet strasze i prosze ze takie fajne ciocie na nia czekaja, ze przeciez ma tam juz strasznie ciasno a złośnica pewnie uszka zatyka i nic do tej łepetynki nie dociera:)
kociatka tobie również miłego weekendu, a co do klinik i lekarzy to faktycznie co kraj to obyczaj, ja stwierdzam, ze i tak w PL nie jest źle, bo jak sie włąsnie czyta o opiece za granica to czasem az ciarki przechodza.

Ostatnia edycja:
reklama
sis hahahah super to zabrzmiało, moze faktycznie czeka na swoja kolejkę tak jak być powinno. zobacz co za wychowane dziecię, nie chce przed szereg wychodzić. albo mysli sobie " nie wyjde teraz, bo czekam za Lileczką"

i tak z innej beczki: zorah, basieniak, elzbietka jak bedziecie miały chwilke wrzucac szybcituko zdjecia Skarbeńkow, bo my tu chcemy ogladac i podziwiac:-)

Ostatnia edycja:
MOnia powiedz jej,że jak nie wyjdzie do końca tyg to na na nią nawrzeszczę!hehe,śmiałyśmy się z Wydrusią,że nasze maluchy się umówiły na cc w tym samym czasie więc może Rózia z nimi w zmowie??:-D;-)

Sis Lileczka pewnie też przy SN by czekała menda mała :-) bystre te Nasze Kobitki :-) dokładnie chcemy oglądać słodziaczki :-)
Mimi całkiem możliwe bo widzisz jak Lilka z Natusiem współpracują :-D

Ostatnia edycja:
Witam ponownie ja doprawilam spanko:) obudzil mnie moj bo dzwonil ze moze za 2-3 godz bedzie juz:)

Maqnio no cos ty 1sze ci sie pomylily?? bo chyba tak masz termin :) musisz sie wypakowac bo kolejka stanie i cio...

Ja wam powiem czemu tak nasze dzieciaczki sa niezdecydowane hehe bo wszystko pieknie bylo lista a teraz wyszly przed szereg pare dzieciaczkow i poprostu nasze sie pokrecily:)

Jej jadlam niedawno a juz staszny glod czuje:/ ide opedzlowac lodowke tylko co zjesc jak nie moge na nic patrzec jezyk deba staje:/ najlepsze mleko z platkami ale coz jak zaraz glodny czlowiek...

sis, mimi kurcze moze to i racja, ze sie cała trójca zmówiła? :-) mimi juz powiedziałam, ze ciocia Monia bedzie krzyczeć..zero reakcji:-):-)
anulka tak, na 1-szego:) no własnie koniecznie musze, bo całą kolejke wstrzymam i inne oczekujące mnie zakraczą jeszcze:-)

reklama
Do góry