reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
no nie wiem dokładnie takie są zasady,mówię narazie nic się nie dzieje a jeśli gin kazał poczekać to wie co robi tak myślę.Chyba,żeby się pogorszyło tfuuu

Hej Okrąglinki Moje :-) jejku jak dobrze się wyspać :-) ale jeszcze tydzień :-) Mi się dziś jakieś potworki śniły że mnie goniły:-)
Konwalianka &&&&&&&&&&&
Witaj Psociu wreszcie dłuższy pościk:** wracasz do Nas:-)
Sis:**** jestem na gaduszonku jakby cio :-)

Maqnio Ty jutro zaczynasz 40 tydzień:szok:??Kochana pora na Was,pora,muszę ten urok rzucić dziś,natychmiast,będę myśleć o Was ,kurde moze da radę:)))))

Maqnio powiedz Rożyczce że ma wyjść sama bo jak nie to ciocia Weronika i ciocia Monika ją wyciągną:-D Malutka pewnie się buntuje:-D że się Kobitki w kolejke wpychają to ona chce czekać na swoją kolejkę :-D Może Rózinka Natuś i Lileczka z jednej daty chcą być i się zmówili :-)

Witajcie dziewczynki!
Mi się dzisiaj dopiero udało Was doczytać. Wczoraj cały dzień spędziłam z mężem w Krakowie :) A naskrobałyście tyle tego, że wieczorem nie dałam rady tego przeczytać ;)

zorah - super, że już w domku jesteście :)) życzę miłego przecierania szklaków z maleństwem :)
psotka - no co Ty, nie szukaj dziury w całym ;) Mały już nie taki mały, skupił się na nabieraniu ciałka i tyle :) jeszcze podrośnie zobaczysz!
dodi - oba imiona ładne. Odnośnie Laury to jedynie nie podoba mi się jak rodzice wołają zdrobniale "Laurko"..
My też jeszcze nie mamy wybranego imienia i trochę mnie to męczy. Ale właśnie myślę, że jak zobaczymy małego to będzie wiadomo :)
Anulka - fajne są takie powroty naszych kochanych facetów :) ja się zawsze cieszę "jak głupia" nawet jak się dwa dni nie widzimy :p
MADZIA - ja wczoraj po raz pierwszy spuchłam - i to właśnie palce u rąk mi spuchły tak, że ledwo mogłam pięści zacisnąć :/ zaczęło się.. ech.. Acha, miłego weekendu! Chyba ostatni we dwoje ;)
basieniak - gratulacje dla Ciebie i wszystkiego dobrego dla maleństwa :)
Magia - to już możesz odliczać godziny.. :) Cudnie :) A ten masaż szyjki..? Pierwsze słyszę o czymś takim, to chyba jakiś gratis do badania był :)
Mimi - dokładnie, przynajmniej wiesz na czym stoisz! I wiesz, że został Ci jeszcze tydzień do spotkania z dzidzią :)
zuzu - a nie pytałaś lekarza o to wesele? czy widzi jakieś ale? Może zobaczysz, jak się będziesz czuła, bo wiadomo nic na siłę ;)
konwalianka - to dobra data na poród i świetny prezent dla taty :))) trzymam kciuki!!

No! To teraz mogę się spokojnie położyć i leniuchować :) U mnie dalej bezobjawowo...
MIŁEGO DNIA!!

reklama
Witam swiatecznie!

Wielkie kciukasy za Konwalianke oczywiscie. Nie moge zrozumiec, dlaczego idioci (sorry) podaja jej leki przeciwskurczowe, a potm faszeruja oxy??? Gdzie w tym sens?

Maqnio, Wisienka, co do opieki za granica, to naprawde zalezy. Lezalam kilka dni w szpitalu w Lux z Irlandka, ktora urodzila blizniaki w UK. Z jej opowiesci to horror jakis po prostu. Niczym sie nie przejmowali, nawet polowy rzeczy, ktore w PL sprawdza sie rutynowo, oni tam zlewali. Nieuprzejmy personel. Brrrrrrrrrr. W Lux jest zupelnie inaczej, dbaja o Ciebie i dmuchaja, personel jest przemily a warunki w klinikach znakomite. Gdyby nie to, ze mam w PL cala rodzine, nie mialabym nic przeciwko, zeby tam urodzic.

Widze, ze sie nam cesarki posypia w przyszlym tygodniu - Majluj, Magia i inne dziewczynki na cc - &&&&&&&&&&&&&&&

Milego dlugiego weekendu!

Ostatnia edycja:
Do góry