reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam lipcoweczki!u mnie chlodno i nadal nie zanosi sie na porod, raczej nie ur w tym tyg jak mowil lekarz:-Dcala noc przespalam dopiero po 4 wstalam do lazienki,tylko cos mi strzela w srodku co jakis czas:confused2:co to moze byc?
Wisnienka mi sie wczoraj snilo ze mialam sobie robic budyn ale moj mnie uprzedzi,obudzilam sie wsciekla a na budyn wszystko stalo:-)
Mailuj gratulacje dla corki:tak:i zycze dobrej zabawy:-)
Konwalianka w koncu sie zajeli, ile mozna sie meczyc:wściekła/y:
Maqnio wiec zycze milego dnia:tak:
Psota mam nadzieje ze humor lepszy?
Marzenka witaj:-)
A ja dzisiaj przekrecam sie o 6 na drugi bok polprzytomna i nagle moj pyta czy czop jeszcze mam:-D

reklama
Corin spróbuję,może da radę , co do mojego cc to szczerze mówiąc jakoś tak czułam przez skórę i wyczułam hehe.No ale syn nie moze być gorszy od matki a co.Mnie właśnie mama powiedziała wczoraj,że ze mną była identyczna sytuacja,głowka w górze i podwyższone ciśnienie a jeszcze się bali,że pępowiną się okręciłam.Martwi mnie trochę to białko w moczu,ale ktg w porządku,ruchy czuję aż zanadto więc poczekam do tego przyszłego tygodnia o ile nic się nie zdarzy:):-)

wisienko ani jednego skurczyka, nic, zero, po prostu czuje sie jakbym wogole w ciazy nie była..gdyby mi mount everest z przodu o tym nie przypominał, wiec tak jak i Tobie tylko czekanie pozostaje:) a drożdzaczek na pewno wyjdzie pychotka:)
mimi rzucaj urok rzucaj, moze cos poskutkuje. A Natus pewnie będzie czerwcówkiem, i jak tam Twoje ciśnienei?
anulka tobie równiez miłego dzionka:)

Ciśnienie jak zwykle podwyższone i białko w moczu co wskazuje na gestozę dlatego tak szybki termin cc i natychmiastowe skierowanie.Kazał jedynie poczekać by zakończyć 37 tydzień i mogę jechać na ip.Chyba,że wcześniej źle się poczuję.

mimi jak Emilka była ułozona pośladkowo to od razu powiedzieli mi , ze tylko cc wchodzi w grę. Może to zalezy więc od szpitala w Pl. A tak szczerze mówiąc to mi sięopieka nad cięzarną mimo wielu wad bardziek podoba w Pl niz na przykład w Uk. Z opowieści koleżanek i w realu i na tym forum chciałąbym ciązyć w Pl a urodzić za granica:-DChociaz ostatnia z koleżanke z uk miała takie porodowe przeboje, ze myslę, ze cyrki zdarzają się wszędzie
Corin jak dzis samopoczucie
maqnio no i u mnie podobnie, nawet braxton mnie opuścił:-D

wisienka no widzisz jakie te nasze dzieciątka niezdecydowane, tak to sie pchały na swiat, a teraz kiedy juz czas...zmieniły zdanie. moja mama mówi, ze juz swój charakterek pokazuje i nikt jej nie bedzie dyktował kiedy ma sie urodzić, taka zosia samosia:)
mimi juz niewiele ci zostało kochana, a i mądry lekarza, ze tak szybko reaguje, w tej sytuacji faktycznie nie ma za czym czekac a po 37 tc Natus bedzie juz bezpieczny:)

Marzenko wiem i on też wie o tym dlatego dał skierowanie na cc,został mniej niż tydzień,powiedział mi,jeśli będę źle się czuła to natychmiast na ip

Maqnio dokładnie,on tak kazał bo doskonale wie,że na ip mogą robić problemy przed końcem 37 tyg.Więc jeśli wytrzymamy to doczekam do wtorku i już.Jak coś tfu tfu to jadę na ip i już,postanowiłam sobie,nie panikować bo to tylko pogarsza sytuację.W weekend i tak cc mi nie zrobią:):-)

reklama
Do góry