reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Magia Ja po akcjach z testami przestałam myśleć o porodzie. Teraz muszę dokończyć przeprowadzkę, jutro idę na wesele.I tak na 95% będę miała cesarkę :-( . Decyzja o dacie zapadnie 1 lipca. Dzisiaj rozkładamy meble i sprzątamy trochę, więc zapowiada się pracowity dzień ....

reklama
maqnio zapraszam moje zawsze wychodzą ale fakt pierwszy raz piekę tu a nie nawidzę tego piekarnika wiec też może będą z zakalcem. A ty jakies skurczyki odczuwasz?
mailuj no wiesz jedna juz wytanczyła sobie poród możesz być druga.................

Wisienko przed przeprowadzką nie urodzę ;-) Tym bardziej,że wszystko zamknięte na głucho.

AAa przypomniało mi się. jeżeli dziecko jest ułozone pośladkowo to mama musi wyrazić zgodę na poród Sn

Witam sie i ja, bardzo wczesnie jak na mnie:)

Odczulam pierwsze ciazaowe skurcze!(chyba:-p) I bardzo mnie to cieszy:-) Pewnie przez to, ze moj mąż mnie do szału doprowadzil, no ale co zrobic.

A ja na dzisiaj planow brak jak narazie... Nawet ubierac sie poki co nie mam po co, mąż już w pracy a pies pojechał z moją mamą na wakacje, heh.

Hej brzuchy!Mnie noc minęła spokojnie,jakieś ciche skurczybyki męczą.Powoli oswajam się z myślą o cc.Moja mama wczoraj np.powiedziała mi,że po 3 ciężkich sn jak chodziła ze mną w ciąży to modliła się o cesarkę no i wymodliła:)Ciekawe tylko czy mój Natuś będzie czerwcówkiem czy lipcówkiem hehe.Maqnio do sierpnia już dawno się rozpakujesz,ja tam wiem,rzucę urok i urodzisz hehe:):-)

dzień dobry!

Konwalianka piękna data dzisiaj na rodzenie :) trzymam kciuki za szybkie i pomyślne rozwiązanie!

U nas wczoraj cały wieczór burze a ja co - siedziałam i się modliłam "żeby tylko nie teraz, żeby tylko nie teraz..." :-D a mały jak na złość walił mi główką i rączkami, myślałam że mi krocze rozwali i pomacha ręką tam na dole...

wszystkim brzuchatkom i rozpakowanym życzę udanego dnia!

reklama
Mailuj nie wiedziałam,że przy pośladkowym w PL jeszcze stosuje się sn,ja tam bym nie wyraziła zgody bo to ryzyko i męczarnia dla dziecka.U nas przy położeniu innym niż główkowe cesarka i koniec. NO ale w PL to zawsze jakieś cyrki muszą być")

Do góry