reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no to trzymam kciuki za Konwalinakę!!!!! &&&&&&& Tymuś zrobi Tacie prezent na Dzień Ojca!!!!

a ja dzis po raz pierwszy w nocy zaliczyłam skurcze przedporodowe..... no nie było to za miłe.... ale minęło.....

no i na długi weekend pogoda ma się zepsuć...... dziś w nocy lało, a rano piękne słoneczko, tylko wieje.....

reklama
Hej Magia i Mailuj!

jakie macie plany na dziś?

ja zamierzam po 10 pojechac na ktg, a potem wyrwać gdzieś męża na łono natury..... może nad Zegrze na rybkę pojedziemy.....

tylko najpierw Marek musi sie obudzić.... :)

Balkan fajnie:-) ja dziś wybieram się do kawiarni z synkiem i zamierzam się wyluzować:-) jeszcze nie wiem co zrobię z tak dobrze rozpoczętym dniem.

Hej Bąble!!!

konwalianka &&&&&&, fajna data, Tymus zrobi tacie prezent na dzien ojca:)
magia za ciebie również &&&&&&&&&&,oby sie ruszyło!!!!
dodi, anulka super, juz za chwilke będziecie miały swoich menów przy sobie, super!!!!!!!
mailuj gratulacje dla Niki!!!

a mnie sie dzis dodi sniła, nie mam pojecia co i jak, ale to na pewno była ona:-) my dzis po obiadku tez na łono natury ruszamy, co by sie mojemu psiakowi przypomniało jak to jest pobiegac, bo biedak pewnie juz zapomniał:-)

miłego dnia wszystkim!!!

Dzień dobry zapakowane i rozpakowane Mamusie;)

U mnie wszystko ok., nic się nie dzieje, nic mnie nie boli, skurczy nie mam i śpię jak zabita. Chyba rozpakuję się ostatnia. Malutki dokazuje, a to najważniejsze.

Wydrussia, Maqnio, dzięki za pamięć Kochane:*

Sestinko, pisałam wczoraj krótko, bo humor miałam taki sobie, więc nie chciałam tutaj smęcić. Dzięki Słonko:*

Basieniak, gratuluję! :)

MADZIA,Magia, trzymam kciukasy!

Konwalianko, paluchy mocno zaciśnięte, piękny prezent Tymuś zrobi tatusiowi:)

Anulka, Kwoka, Mailuj, Balkan, witajcie!

Ściskam Was wszystkie!

Psota co ty spojrz na moj suwaczek, ty dawno bedziesz po a ja sie bede turlac:)
A jednak ulzyli Konwaliance, wreszcie, biedna dziewczyna, zeby przy takim rozwarciu, krwawieniu i etapie ciazy nie przyspieszyc tylko robic pod gorke, sadysci jacys cholera, nerw mnie wziol, bo wiem jak to jest nie moc urodzic

Witajcie kochane, całą noc śniły mi się bułki drożdżowe z serem. No i oczywiście ciasto już rośnie bo gdzie ja dzisiaj taką świeżą kupię:-D
U nas weekend zaplanowany bardzo ruchowo im więcej ruchu tym szybciej urodzę. Na razie Pol jeszcze śpi ale chce mu dac dzień luksusu. U mnie nic się nie dzieje. Czuję główkę Emilki niemalże w kroczu ale to chyba jak wstawiona norma.
konwalianko obyś dzis urodziła i sę nie meczyła. Kciuki

reklama
psociu, spoko bedziemy razem do sierpnia z brzuchami chodziły:) we dwie zawsze raźniej:-)Najwazniejsze, ze samopoczucie dobre!!!!
wisienko chocby sie waliło i paliło wpraszam sie na drożdżóweczke:) mnie jeszcze nigdy nie wyszła, zawsze zakalec eh.. i ruszaj sie ruszaj, tak jak piszesz i im wiecej ruchu tym szybsze spotkanie z Maleństwami:)

ja włąsnie prawie puscilam z dymem kuchnie. zagotowałam sobie wode i zostawiłam na raczce czajnika recznik,,no i sie zapalił, tazke czajnik spalony, recznik spalony, a i smrodek na cała okolice...eh..normalnie brak mózgu...

Do góry