reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Kochana ja bede mykac trzeba wypoczac bo jutro pracowite swieto mnie czeka:) juz mi zapowiedzial ze z łóżeczka nie wychodzimy hehe

Ty wolaj swojego i lulu rowniez :* papatki :*

reklama
Spoksik Anulka :-) odpoczywaj bo jutro grzanko Ci się szykuje:-D tylko nie szalej bo zaś mały będzie miał liczne ślady :-D i będzie opowiadał w szkole"Ja jak byłem u mamy w brzuszku to czesto odwiedzał mnie taki Pan,wchodził i wychodził,wchodził i wychodził a jak powiedziałem mu dzień dobry to mnie opluł" hi hi hi :-D buziaki papa tylko jak zaczniesz rodzic daj znać :-)

witam
po wizycie wszystko ok
w Poniedziałek idę już na oddział we wtorek 28.06 rano cięcie . Trzymajcie proszę kciuki .
Ja was podczytuję ale ciezko mi pisać. Po wczorajszej wizycie postanowilismy pojechac na weekend na wies a średnio tu z netem
caluję ,trzymam kciuki...

Madziu kciuki mocniutko zaciśnięte :-) ja 29.06 na oddział a 1.07 cięcie też proszę trzymaj kciukaski:* miłego odpoczynku :*
Uciekam dalej do wyrka:-) musiałam na fenka wstać :-D

Ostatnia edycja:
Madzia @ zacisniete
Wydrusia to widac, ze bedziesz pierwsza w lipcu, bo Konwalianka to jeszcze na czerwiec sie zalapie
No ciekawe czy teraz tepo wzrosnie, gdy niektore przyblizaja sie do terminu i zacznie sie masowe sn. Ja nadal ciagle spie , od dwoch nocy we wlasnym lozku hurra, bo do tej pory lazilam szukajac miejsca gdzie sie wyjaje. Przepowiadajace sa coraz czestsze, a do tego robi mi sie niedobrze jak sie zaczynaja, no nic w srode kolejna wizyta to zobaczymy czy cos idzie do przodu, czasu mam jeszcze wiele, choc wolalabym urodzic w 38 tygodniu, no zobaczymy co woli maluch.

Witam swiatecznie wszystkie kobitki:)

Ja od godz nie spie choc ciezko znowu bylo zasnac moze udalo mi sie po 2giej :/ no ale co zrobic...
Wydruss widze ze i ty juz na neciku szalejesz:)
Moj moze bedzie dopiero na popoludnie :/ o 4 rano dopiero granice przekroczyli masaaaaakra juz siedze jak na jajku:)

Życze udanego swiateczno-slonecznoego dnia;*

Madziu &&&& juz zacisniete ;)

Ide jeszcze polezec chyba bo coz robic...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Trzymam mocno kciuki za Konwaliankę. Tak ją wymęczyli przez całą noc, że to horror. Dawali jej no-spę w kroplówce, czopki przeciwskurczowe. Paranoja.
My w dwupaku po nocy. Czop odszedł. Bóle krzyżowe i jak na @ były całą noc, ale nieregularne, więc nie jechałam na IP. Dziś zamierzam jeszcze pójść z moim synkiem do kawiarni na ciastko:-) W sobotę i tak dostanę oxy, więc mam dwa dni dla siebie. I może powiększyło mi się rozwarcie skoro przed masażem szyjki było już 4 cm. Liczę, że będzie szybko.
mailuj a jak u Ciebie Kochana??? Gratuluję skończenia 38 tygodnia:-)

Ostatnia edycja:
Do góry