reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Konwalianko, oby nie! Czekamy na wiesci

Wisienka, ciezko strasznie wytepic to bydle, kilka antybiotykow bralam i nic. Dopiero lekarka w Lux dala mi Isobetadine do irygacji (taki roztwor jodu). Nie wierzylam, ze zabije to cholerstwo, ale ona mnie zapewnila "It kills everything". Po paciorkowcu i innych paskudztwach, ktore latami mnie gnebily, nie ma juz sladu. Trzeba stosowac potem Lactivaginal zeby odbudowac przyjazna flore no i nie wolno tych irygacji robic w ciazy.
Moja kumpela jak zaczela rodzic, tez myslala, ze sie zatrula. Hmmm - zobaczymy.

reklama
no wiem wiem , czytałam hehehe
swoja droga balkan , sama jestes incognito- przy nr tel nawet imienia nie podałas:( Jak bede chciała zadzwonic a Twoj małz odbierze i powie - tu nie ma zadnej balkan!??heh?;)

konwalianko czekamy na wieści
kociatko po ciązy będe walczyć z ustrojstwem. Na razie ani nospa ani prysznic nie pomogły. Ja dzisiaj sama w domku do późna więc mam nadzieję, ze to chwilowa niestrawność. Mojej koleżance tez takie rewelacje poprzedziły poród ale miała je rano a urodziła o 4 rano następnego dnia więc może Paweł zdązy wrócić.
sestina pewnie wszytskim nie bardzo, ja znam sporo dziewczyn z bb, to znaczy spotkałam się z nimi w realu. Ale tak pojedynczo max we trzy udało się spotkać. Gorzej juz z grupą bo raz wszystkie z róznych stron więc trzeba ustalic miejsce, musi być nocleg bo połowie się nie opłaci jechać no i teraz to juz raczej z dzieciakami i małżami bo pewnie nie wszystkie mają prawo jazdy albo auto a samotna droga np. w pociągu z dzieckiem nie wyobrażam sobie

wisienka no ale proby mozna podejmowac;) a propos Wrocławia- jak daleko mieszkasz stamtad? W sierpniu 2010 byłam tam pierwszy raz jak wracaliśmy z Karpacza to postanowilismy z małzem zostac na dwa dni. Mieszkalismy w samym centrum, w bloku pod taką piękna stara katedrą. Wogóle miasto zrobiło na mnie wrazenie...

A ja leze i nadal walcze ze skurczami...

Wisienko, moze u ciebie tez sie zaczyna? Ech, fajnie wam.

Do mnie dzis zadzwonily w sumie 3 kumpele, wszystkie na dniach wyjezdzaja na wakacje i wszystkie zabronily mi rodzic przed ich powrotem, czyli przed 15- tym :-)

reklama
Do góry