reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Konwalianko, oby nie! Czekamy na wiesci

Wisienka, ciezko strasznie wytepic to bydle, kilka antybiotykow bralam i nic. Dopiero lekarka w Lux dala mi Isobetadine do irygacji (taki roztwor jodu). Nie wierzylam, ze zabije to cholerstwo, ale ona mnie zapewnila "It kills everything". Po paciorkowcu i innych paskudztwach, ktore latami mnie gnebily, nie ma juz sladu. Trzeba stosowac potem Lactivaginal zeby odbudowac przyjazna flore no i nie wolno tych irygacji robic w ciazy.
Moja kumpela jak zaczela rodzic, tez myslala, ze sie zatrula. Hmmm - zobaczymy.

reklama
no wiem wiem , czytałam hehehe
swoja droga balkan , sama jestes incognito- przy nr tel nawet imienia nie podałas:( Jak bede chciała zadzwonic a Twoj małz odbierze i powie - tu nie ma zadnej balkan!??heh?;)

konwalianko czekamy na wieści
kociatko po ciązy będe walczyć z ustrojstwem. Na razie ani nospa ani prysznic nie pomogły. Ja dzisiaj sama w domku do późna więc mam nadzieję, ze to chwilowa niestrawność. Mojej koleżance tez takie rewelacje poprzedziły poród ale miała je rano a urodziła o 4 rano następnego dnia więc może Paweł zdązy wrócić.
sestina pewnie wszytskim nie bardzo, ja znam sporo dziewczyn z bb, to znaczy spotkałam się z nimi w realu. Ale tak pojedynczo max we trzy udało się spotkać. Gorzej juz z grupą bo raz wszystkie z róznych stron więc trzeba ustalic miejsce, musi być nocleg bo połowie się nie opłaci jechać no i teraz to juz raczej z dzieciakami i małżami bo pewnie nie wszystkie mają prawo jazdy albo auto a samotna droga np. w pociągu z dzieckiem nie wyobrażam sobie

wisienka no ale proby mozna podejmowac;) a propos Wrocławia- jak daleko mieszkasz stamtad? W sierpniu 2010 byłam tam pierwszy raz jak wracaliśmy z Karpacza to postanowilismy z małzem zostac na dwa dni. Mieszkalismy w samym centrum, w bloku pod taką piękna stara katedrą. Wogóle miasto zrobiło na mnie wrazenie...

A ja leze i nadal walcze ze skurczami...

Wisienko, moze u ciebie tez sie zaczyna? Ech, fajnie wam.

Do mnie dzis zadzwonily w sumie 3 kumpele, wszystkie na dniach wyjezdzaja na wakacje i wszystkie zabronily mi rodzic przed ich powrotem, czyli przed 15- tym :-)

reklama
Do góry