reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Konwalianka czekamy na wieści kciuki zaciśnięte &&&
balkan
Fanka BB :)
he, he..... ja incognito.... Gosia jestem.... a mój mąż by się nie zdziwił, bo to On kiedyś mi pierwszego maila założył i tak już zostało....
Wisieńka
sestinka do stycznia mieszkałam we Wro od stycznia najkrótszą drogą niecałe 20 km. Bardzo lubię Wrocław ale jeszcze bardziej lubię mieszkac tak jak teraz. Mam Wro na wyciągnięcie ręki a nie musze walczyć z korkami itp.No i tak naprawde to bardzo drogie miasto, w wielu rankingach najdroższe np. jesli chodzi o taksówki, ceny w restauracjach. Ale duzo się tu dzieje i ciągle się rozwija. Ja polecam Wrocław w Wakacje kiedy nie ma studentów od razu jest luźniej w przemieszczaniu, hotelach, restauracjach czy klubach
Corin przeszło po nospie więc raczej to był żoładek, a ty lezysz mam nadzieję????:-)
mimi ale ja nie wymiotuję, mnie tylko bardzo żołądek bolał ale już przeszło na szczęscie po nospie. Pewnie mała mnie skopała jak spałam mocno i był podrazniony:-)
Corin przeszło po nospie więc raczej to był żoładek, a ty lezysz mam nadzieję????:-)
mimi ale ja nie wymiotuję, mnie tylko bardzo żołądek bolał ale już przeszło na szczęscie po nospie. Pewnie mała mnie skopała jak spałam mocno i był podrazniony:-)
kociatka
Tak Wisienka, ta kuracja dopiero PO ciazy (i moze nawet po pologu), ale zapamietaj sobie ten preparat - nic innego mnie nie pomoglo.
balkan
balkan no to zmienia postać rzeczy a skąd mu przyszła inspiracja?
przez 5 lat studiowałam w Bułgarii i tak mu przyszło jako pierwsze do głowy....
Wisienka, dobrze, że bóle już minęły, ale na razie daruj sobie surowiznę i jedz lekko, po co obciążać żołądek....
Wisieńka
balkan no potrzymam na wszelki wypadek dietkę... a jutro mieliśmy iść do pizzerii na obiad
Mój nik prosty od nazwiska:-)
Mój nik prosty od nazwiska:-)
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Mój nick tak samo jak Wisieńki od nazwiska