reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam!:-)u mnie kolejny dzien bez objawow...
Wisienka mam tak jak Ty zero szyjki, praktycznie brak rozwarcia ale ja nie mam boli:tak:a co do zoladka pewnie mala zle sie ulozyla...
Wydrusia malo Ci zostalo:-)niestety ten lek tam ma...
Sestina ja mialam isc na polonistyke ale wyszla pedagogika za to moj Ł jest na tym tyle ze od nastepnego roku wybiera specjaizacje dziennikarska, a sestina to cos z utworem, cos o jego sklad ze tak powiem chodzi, jesli sie nie myle:confused:

wydrusia ja tez tak się czułam
Anulka ja tez dziś nie mam skurczy, bardziej mi krocze dokucza i Zołądek. Pamiętam jak miałam skurcze co chwile a teraz cicha woda......Dobrze, ze główka juz wstawiona. Mam nadzieję, ze nie wychodzi już raczej

Hej Bąbelki!!! Buziaki wieczorne!!

dopiero skończyłam sprzątać, normalnie energy mnie rozpiera. Jakby któras miała cos do sprzatania to ja chetna jestem jakies okna pomyc czy podłogi wyszorowac do walcie do mnie jak w dym:-)
Wisienka ciesze się ze wizyta udana, teraz nic tylko czekac na godzine 0 a i Pola przytulaj ile wlezie :-)

Sestina super wieści a propo wizyty już niewiele zostało do spotkania z natalią:-)
Emka trzymam kciuki, zeby się malutka przekręciła:-)
Magia kochana zazdroszczę bardzo, i przede wszystkim zycze szybkiego rozwiązania, mocno trzymam kciuki kochana:-)
Pipi, magia trzymajcie mnie siedziałysice obok siebie, i ani słowa..kurcze ale numer!!!
Silvia super, ze wizyta udana!
Mimi trzymam kciuki za cc, oby było szybko i bezboleśnie
Konwalianka kochana mocno trzymam kciuki!!!
Super, ze mamy kolejna lipcową dziewczynke ja cie!!!!! - basieniak brawo!!!

buziaki dla brzuszków!!!!!!1

Wisieńko pewnie tylko do środy będę go brać :-) chyba że w szpitalu mi też będą kazali brać :-) chyba się pójdę zaraz zdrzemnąć :-) damy radę :-)
Sis:*** Hej Kochana :-) Ty to ale powera masz :-D jakbyś się nudziła ja mam okna do umycia :-D

Ostatnia edycja:
Wydrusia jeszcze mnie wyprzedzisz:-D
Corin a moze wez 2 mi lekarz mowil ze mozna...
Maqnio ja mam tak samo wiec u mnie roboty nie znajdziesz:-D
Wisienka, mi w czw lekarz mowil ze moze w tym tyg byc ale chyba bedzie ta druga wersja ze 4 bez boli pojade...zobaczymy jeszcze mam czas:tak:

reklama
Wiecie Dziewczyny, ja też coś niewyraźnie się czuję. Bóle z krzyża trzymają się od czasu masażu szyjki. Mocniejszy skurcz tak co 12-20 minut. Krwawię po badaniu (ale tak na brązowo i gęsto), mdli mnie i oblewa gorąco. Będę czekać na regularne skurcze, ale torbę dopakowałam.

Do góry