reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej Brzuchatki!

narzekałyście na zastój to od razu Basieniak dała znać..... :)

a ja się obżeram znowu czereśniami.... no i kupiłam bób! i na obiad młoda kapusta będzie..... :)

a dziś po raz pierwszy w sklepie mi się zdarzyło, że stałam do kasy i Pani kasjerka przeprosiła klientów i poprosiła, żebym pierwsza podeszła.... :) miłe.... :)

reklama
Hej dziewczynki.

Ja nie rozumiem, pijecie tę herbatkę z malin i co dają one coś? Ja dziś miałam zwariowany sen... śniło mi się, że... SIĘ POSIKAŁAM DO ŁÓŻKA!!!!!!! :szok: wystraszyłam się i poszłam się wysikać, lepiej nie ryzykować :-) dlatego rada dla wszystkich - nie zajadajcie się arbuzem przed snem, choćby nie wiem jaki był śliczny i soczysty :tak:;-)

i jeszcze jedno pytanko: czy wy też macie wrażenie, że chce wam się kupę cały czas??? Ja już nie wyrabiam, a na kibelku spędzam bez rezultatów ok godziny dziennie :baffled:

Ostatnia edycja:
dzięki wisienko, to faktycznie nic nowego nie powiedział..
ja tą herbatę piję od jakiegoś czasu, ale chyba jestem jakaś dziwna, bo mnie autentycznie smakuje :) też wychodzę z założenia, że skoro mały się nade mną znęca psychicznie to może chociaż łatwiej go wypchnę..

dzisiaj zupełnie nie mam nastroju, więc tylko Was podczytuje..

Hej laseczki.
Niedawno wróciłam z Amelką z dworku ale mnie wykończyła, ona śpi a ja postanowiłam do was zajrzeć. Przeczytałam kilka postów i widzę że basieniak się rozpakowała, no proszę jak idzie taśmowo, oby tak dalej.

Kurcze chyba wykąpie się w basenie ale jakoś mam opór, mierzyłam tem wody ma 22 stopnie nie jest to rewelka ale może się skuszę???
Buziaczki

reklama
Miczka , konwalianka ja jak zaczełam pic to miałam straszną zgagę po niej i zrezygnowałam a teraz już jak główka wstawiona to i zgaga lżejsza więc daje radę mam nadzieję, ze poród będzie faktycznie łatwiejszy bo, ze będzie szybciej to nie wierzę.
Ide się połozyć bo zasypiam.

Do góry