reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej brzuchole :-)
ja ostatnio jakos nie mam weny do siedzenia na forum, podczytuje was ale jakos tak z odpisywaniem mi nie idzie :-p

przyszlam wlasnie ze SR, mam ja w kazda srode na 9:30 i o ktorej sie dzis obudzilam o 9:30 :-D w 10 min bylam wyszykowana a w nastepne 5 dolecialam do centrum zdrowia :-D to sie nazywa ciezrowka torpeda :-D

caly czas sie zamartwiam tym zeby nie miec CC z powodu ulozenia posladkowego malej :-( niczym sie nie przejmowalam, ale jak widze ze zostalo mi 4 tyg a mala dalej mnie glowka na gorze gniecie to jakos tak mi sie niemilo robi na sama mysl o cesarce. NIby ma jeszcze duzo czasu itd ale pod tym wzgedem jestem pesymistka...

Corin takie ruchy , a'la ticki to ja mam jak zasypiam. W tej pierwszej fazie snu, zamykam oczy i nagle z lokcia mojego D przywale, albo nogi prostuje takim spontanicznym ruchem. Nie wiem z czego sie to bierze, moja mama tez tak ma, a co do dzieci to maly od szwagierki po urodzeniu az do tej pory tez ma te odruchy i czasami sie budzi przez nie z placzem :-D

reszte ciezaroweczek witam i zycze milego dzionka. U nas znowu upal, nie ruszam 4 liter z domu xD

reklama
wydrussia fakt, ale tak krótko napisała jak na nia ze nie zauwazyłam...ehh na pewno niepotrzebnie się martwi ale kazda z nas by tak samo miała pewnie
hola emeczka;) vel torpeda hahah

Em_ka hej Kochana :-) mój mąż też ma taki tick :-D jak zasypia to nogami macha :-D ale w 15 min być uszykowaną i na miejscu nio to na prawde pozazdrościć :-) ja to w 15 min bym wychodziła z wyrka :-)
Sestinko też byłam w szoku jak zobaczyłam jej posta :szok: Bidulka może niepotrzebnie stres przechodzi jak miała Patrycjaa tu złe wyniki zaraz okazały się ok i pomyłką tu że mała 2 tyg nie rośnie jak poszła do innego okazało się że roooośnie i to książkowo... i po co nam te nerwy ?:/

Corin a chyba Nil napisala wyzej , ze to przez niedojrzaly uklad nerwowy :-D czyzbysmy mialy jakis problem ? :-D

wydruska ja jestem w pelni sprawna ciezarowa na ostatniej prostej :-D, az wam na prawde wspolczuje z powodu tych roznych dolegliwosci. Jednak cos za cos, nic mi nie dolega ale mala posladkowo, wiec widziesz :-D zawsze cos na odwrot muswi byc.

wydrussia usg jest rewelacyjnym wynalazkiem dopoki pokazuje dobrze, a jak za" dobrze" to człowiek schizuje. Moze lepiej było jak kiedys nasze mamy wiedziały ze nic nie wiedza i jakos tak naturalniej było a my kazde dane analizujemy z kazdej strony i panikujemy- ale wpływu juz na to nie mamy....

hej ciężarówki

humorek widzę od rana super dopisuje :)
a ja wróciłam właśnie ze sklepu, zmachałam się jakbym co najmniej całe miasto przeleciała. Zaczyna się duchota na dworze - dzisiaj nie rodzę :-p
w ogóle wszyscy mi dzisiaj mówią, że albo im się śniłam z maluszkiem albo myśleli o mnie rano. I tak sobie uświadomiłam, że według tego nowego terminu został mi tylko tydzień!!! :szok::szok:

reklama
ahhh... tak sobie dzisiaj ogladalam filmik na SR z porodu i na prawde az sie lezka w oku kreci, juz przebieram nozkami z niecierpliwosci, niby tak malo, za nami tyle miesiecy ciazy a ostatnie tygodnie tak sie dluza... dziadostwo! gdybym miala tylko zegar z ktorym mozna sie przenosic w czasie :-D ......... podkrecilabym go troszke, tak co najmniej o 3 tyg :-D

JACIE< BASIENIAK MA JUZ DZIDZUSIA

Ostatnia edycja:
Do góry