reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Aj Sestinko tu masz świętą racje... bo tyle stresu co nam daje to USG to masakra...
Jejciu Basieniak już po :-D ależ jej zazdroszcze :-D zdrówka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
suuuper!
a swoją drogą ilość cc skłania do myślenia........wątłe z nas pokolenie czy jak? podliczaj kociatka, podliczaj

OOOOOOOOOOO basieniak już tez rozpakowana. Czy ona miała jakies skurcze wcześniej czy cc planowane???

Ja wyprawiłam małża do pracy, zrobiłam sobie paskudną herbatkę z liści malin i wpadłam na chwile do was bo zaraz pewnie mnie sen zmorzy
konwalianko powiem ci szczerze, zę żadnych mądrości to on mi nie powiedział skurcze mają buś przede wszystkim regularne, ma się skracac czas miedzy nimi i byc coraz silniejsze. Rozwieraniu szyjki może natomiast towarzyszyć kłucie, pieczenie, wrazenie ucisku, ból miesiączkowy plamienie, lekkie krwawienie. Sama wiedziałam to wszystko

Wróciłam... majster opłacony.. przeszlam sie jeszcze pieszko zapłacić czynsz...a tu zamkniete...no ale po drodze kupiłam plyn do podłog i zaraz się zabieram za mycie:)
Wisienka, dobrze że przypominasz mi o herbatce...
NA chwilę wyszłam a tu takie wiadomości... no dziewuszki górą jak narazie:)

Wiecie co, jak ide gdzies pieszo, to mi krocze tak jakby dretwieje.. a mała to juz przesadzila dzis, jeszcze mnie tak podczas przechadzki nigdy nie kopala...a dzis normalnie noge w żebra pchała jak szalona...aż iść nie szło:)

jejku, znowu mi coś klikneło...az strach heh... tyle razy juz klikało i dalej nic sie nie dzieje...
może ide umyć te podłogi jednak:):)

Ostatnia edycja:
hej witam sie i ja!jeju jeju basieniaczek tak cichutko siedziala a tu prosze jaka niespodzianke nam zrobila ,gratulacje:)no to teraz trzeba dogonic cc i ktos sn zacznie ,zobaczymy bo tu z dnia na dzien teraz moze nam sie zdarzyc:)

reklama
sestina, wiele tych podłog nie mam, więc spoko luz:):)

teraz robie porządek u Michasi w pokoju.. póki jej nie ma, bo tak to mi nie da:) ona sama sobie porządki robi, tylko że potem wszystko upchane w kącie jest:)

Do góry