reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Pippi a nie wysyłała Was położna do punktu konsultacyjnego rano? Byłyście we dwie?
Bo ja byłam tą trzecią, która uparła się, że ma być KTG na izbie a nie w punkcie:-)

Pippi a nie wysyłała Was położna do punktu konsultacyjnego rano? Byłyście we dwie?

a wysyłała :-) ale tylko mnie bo ja jeszcze miałam usg a koleżanka nie, więc tam została a ja do punktu...
koleżanka to blondynka w okularach z krótkimi włosami, a ja ta druga :-)

hmmm to tego upierania się twojego już nie słyszałam.... zbyt byłam skupiona chyba na swoich rzeczach

Ostatnia edycja:
A ja właśnie niedokładnie Was zapamiętałam. Ja miałam taką długą kwiatową tunikę i legginsy:-) jak mnie lekarz dziś przebadał na izbie to normalnie gwiazdy zobaczyłam. Przejeżdżałaś windą koło porodówki? Dziewczyna tak krzyczała, że jakoś odechciało mi się rodzić:tak:
A moja położna odbierała poród na izbie dziś.

taką zielono-białą tunikę albo różową?
bo dwie dziewczyny w tunikach zapamietałam;-)
tak jechałam winda na usg ale cisza była jak makiem zasiał, aż sobie pomyślałam co za spokojne idylliczne miejsce... ;-)

No taka biało-zielono-niebieska:-) Ja ciemne włosy w kucyku:-)
Ale numer...:-) Rozmawiałam z dziewczyną na izbie, której odeszły wody.
A usg robił Ci dr Makowski czy inny?

to chyba kojarzę :-)

chyba makowski.... tam na -1 w pokoju nr 1, jakiś czas go nie było, bo pobiegł na oddział i się zrobił mały tłumek już pod drzwiami, to ja pierwsza weszłam jak wrócił... w zielonych spodniach byłam i szarej koszulce, mam ciemne włosy długie

Pippi takie piękne ciemne i kręcone włosy masz? Po Tobie była dziewczyna z płaskim brzuszkiem, a po niej ja. I siedziałam koło Ciebie????????????????????????????????????????????????

reklama
no kręcone mam :-D o nie, siedziałyśmy obok siebie i ani słowa nie zamieniłyśmy :wściekła/y: cholera, trzeba się było wczoraj zgadać...:sad: teraz mam ktg dopiero za tydzień to ty już w domku będziesz

idę w kimę z tego wszystkiego;-)

Ostatnia edycja:
Do góry