reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Pippi a nie wysyłała Was położna do punktu konsultacyjnego rano? Byłyście we dwie?
Bo ja byłam tą trzecią, która uparła się, że ma być KTG na izbie a nie w punkcie:-)

Pippi a nie wysyłała Was położna do punktu konsultacyjnego rano? Byłyście we dwie?

a wysyłała :-) ale tylko mnie bo ja jeszcze miałam usg a koleżanka nie, więc tam została a ja do punktu...
koleżanka to blondynka w okularach z krótkimi włosami, a ja ta druga :-)

hmmm to tego upierania się twojego już nie słyszałam.... zbyt byłam skupiona chyba na swoich rzeczach

Ostatnia edycja:
A ja właśnie niedokładnie Was zapamiętałam. Ja miałam taką długą kwiatową tunikę i legginsy:-) jak mnie lekarz dziś przebadał na izbie to normalnie gwiazdy zobaczyłam. Przejeżdżałaś windą koło porodówki? Dziewczyna tak krzyczała, że jakoś odechciało mi się rodzić:tak:
A moja położna odbierała poród na izbie dziś.

taką zielono-białą tunikę albo różową?
bo dwie dziewczyny w tunikach zapamietałam;-)
tak jechałam winda na usg ale cisza była jak makiem zasiał, aż sobie pomyślałam co za spokojne idylliczne miejsce... ;-)

No taka biało-zielono-niebieska:-) Ja ciemne włosy w kucyku:-)
Ale numer...:-) Rozmawiałam z dziewczyną na izbie, której odeszły wody.
A usg robił Ci dr Makowski czy inny?

to chyba kojarzę :-)

chyba makowski.... tam na -1 w pokoju nr 1, jakiś czas go nie było, bo pobiegł na oddział i się zrobił mały tłumek już pod drzwiami, to ja pierwsza weszłam jak wrócił... w zielonych spodniach byłam i szarej koszulce, mam ciemne włosy długie

Pippi takie piękne ciemne i kręcone włosy masz? Po Tobie była dziewczyna z płaskim brzuszkiem, a po niej ja. I siedziałam koło Ciebie????????????????????????????????????????????????

reklama
no kręcone mam :-D o nie, siedziałyśmy obok siebie i ani słowa nie zamieniłyśmy :wściekła/y: cholera, trzeba się było wczoraj zgadać...:sad: teraz mam ktg dopiero za tydzień to ty już w domku będziesz

idę w kimę z tego wszystkiego;-)

Ostatnia edycja:
Do góry