reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wydrusia, nie podpasek, tylko tych gaciochów:)

Corin, no tez tak myślę, że juz go góra nie wyjmę teraz tylko czekac na pomyślne rozwiazanie:)
MOja malutka sie przestraszyła ostatnio jak kichnęłam:)

reklama
corin ja nie czułam zeby moj maly sie bal ale pamietam jak moja corcia sie urodzila i miała te odruchy takie gwałtowne podnoszenie rączek ze strachu, bałam sie wtedy że coś jej jest:confused: dopiero położna powiedziała ze to niedojrzaly uklad nerwowy

No poszwędałam się po targowisku :-D:-D Bosz obiad w lesie mam nie wiem w co łapki wsadzić kochane :-D dziś na obiad gulasz ogrodnika hahahha nazwa mnie powaliła :-D
dodi Ty nie łykaj ogonków takich,bo w sobote małża już będziesz miała Ty cholero Ty :-D:-D
Corin owocki kupione więc zapraszam kochana :tak::-D ...kurde moja się nie boi tylko czka cholerka mała po 4ry razy dziennie i wypina się :-D
Dobra robalki kochane jak coś niech mnie któraś powiadamia jak dzidziuś się kolejny pojawi :*:*:*:* Ja uciekam do poniedziałku :*:*:*:*:*:*

mnie przez całą poranna drzemke pobolewał brzuszek ale tak mięśniowo- nad pępkiem hmmm
balkan no w sumie ja też Madzia;) jestem hehe
orchi ;* podziwiam za stoicki spokój
corin mąż niemożliwy:) ale masz z nim wesoło;) chociaż winy „piwne” odkupi hihi
dodi kurczę Ty sama z tymi firanami dajesz radę? nie boisz się?
madzia wczoraj miałam spuchnięte i dłonie i palce u stóp ale zeszło po kilku h- małż mowi ze za dużo małosolnych zjadłam;) pewnie cos w tym jest- no i te uciski w nocy
emkamek no ten fakt szybszego zobaczenia maleństw a jest kuszący:) daj znac co tam połozna wybada
wisieńka a Ty jak się masz kochana?nic dziś nie męczy? jeśli nie to niech tak zostanie;)
anulka super , to jutro macie Dzień mIsia;) rób się na bóstwo hihi
Corin moja czasem tak się rzuci jak ptaszek na uwięzi:)
Witam Was wszystkie kochane!
Psota zaglądała? czy chrapie jeszcze;)?

Orchi...głodnemu chleb na myśli hahah :-D

Ja tam o obiedzie nawet nie myslę, zobaczymy co mamusia moja ma heh, pewnie niedługo zadzwoni:)

Dobra, ja wypindrowana, moge iść do banku:)

I wiecie co odkryłam... znowu musiałabym sie ogolić..no nie nastarczysz cholerka.. a przeciez musze być READY w razie czego:) ale to juz w piątek zrobię, co nie będę musiała poprawiać jak małż przyjedzie haha

Do zobaczyszka pa

sestina, no musze sama:) wysoko nie mam karnisza, więc starczy pufa:) nawet jak maż by był to on by mi ładnie nie powiesił..ja to musze mieć te żabki symetrycznie haha, a on nie przywiązuje do tego uwagi:)

reklama
ale sie dorwalam :D zostala podloga do mycia ale tez okno mamie w kuchni umyje bo sama patrzec na nie nie moge:/ no i zaiwszenie firanek i zaslonek zostanie...
dodus lapiesz sie??:D

Do góry