reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wydrusia, nie podpasek, tylko tych gaciochów:)

Corin, no tez tak myślę, że juz go góra nie wyjmę teraz tylko czekac na pomyślne rozwiazanie:)
MOja malutka sie przestraszyła ostatnio jak kichnęłam:)

reklama
corin ja nie czułam zeby moj maly sie bal ale pamietam jak moja corcia sie urodzila i miała te odruchy takie gwałtowne podnoszenie rączek ze strachu, bałam sie wtedy że coś jej jest:confused: dopiero położna powiedziała ze to niedojrzaly uklad nerwowy

No poszwędałam się po targowisku :-D:-D Bosz obiad w lesie mam nie wiem w co łapki wsadzić kochane :-D dziś na obiad gulasz ogrodnika hahahha nazwa mnie powaliła :-D
dodi Ty nie łykaj ogonków takich,bo w sobote małża już będziesz miała Ty cholero Ty :-D:-D
Corin owocki kupione więc zapraszam kochana :tak::-D ...kurde moja się nie boi tylko czka cholerka mała po 4ry razy dziennie i wypina się :-D
Dobra robalki kochane jak coś niech mnie któraś powiadamia jak dzidziuś się kolejny pojawi :*:*:*:* Ja uciekam do poniedziałku :*:*:*:*:*:*

mnie przez całą poranna drzemke pobolewał brzuszek ale tak mięśniowo- nad pępkiem hmmm
balkan no w sumie ja też Madzia;) jestem hehe
orchi ;* podziwiam za stoicki spokój
corin mąż niemożliwy:) ale masz z nim wesoło;) chociaż winy „piwne” odkupi hihi
dodi kurczę Ty sama z tymi firanami dajesz radę? nie boisz się?
madzia wczoraj miałam spuchnięte i dłonie i palce u stóp ale zeszło po kilku h- małż mowi ze za dużo małosolnych zjadłam;) pewnie cos w tym jest- no i te uciski w nocy
emkamek no ten fakt szybszego zobaczenia maleństw a jest kuszący:) daj znac co tam połozna wybada
wisieńka a Ty jak się masz kochana?nic dziś nie męczy? jeśli nie to niech tak zostanie;)
anulka super , to jutro macie Dzień mIsia;) rób się na bóstwo hihi
Corin moja czasem tak się rzuci jak ptaszek na uwięzi:)
Witam Was wszystkie kochane!
Psota zaglądała? czy chrapie jeszcze;)?

Orchi...głodnemu chleb na myśli hahah :-D

Ja tam o obiedzie nawet nie myslę, zobaczymy co mamusia moja ma heh, pewnie niedługo zadzwoni:)

Dobra, ja wypindrowana, moge iść do banku:)

I wiecie co odkryłam... znowu musiałabym sie ogolić..no nie nastarczysz cholerka.. a przeciez musze być READY w razie czego:) ale to juz w piątek zrobię, co nie będę musiała poprawiać jak małż przyjedzie haha

Do zobaczyszka pa

sestina, no musze sama:) wysoko nie mam karnisza, więc starczy pufa:) nawet jak maż by był to on by mi ładnie nie powiesił..ja to musze mieć te żabki symetrycznie haha, a on nie przywiązuje do tego uwagi:)

reklama
ale sie dorwalam :D zostala podloga do mycia ale tez okno mamie w kuchni umyje bo sama patrzec na nie nie moge:/ no i zaiwszenie firanek i zaslonek zostanie...
dodus lapiesz sie??:D

Do góry