reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ogarnijcie sie laski, bo tez popuszczę!!:-D
Karnisz by mnie nie utrzymał.. bo mam taki oszukany, plastikowy:)
To czekają mnie dwa porody...najpierw ogonek, potem mała:)

Osz kurde, krew mi z nosa kapie..

reklama
jak kolejka stanela to na co czekac??:) a co mozna probowac juz hehe akurat dzis moj gin ma dyzur:D:D:D

Dziewczyny chyba urodze ze szczescia :-D

Corin, mam na dole, juz pomału przestaje...ale trochę tego wyleciało..
Przecież sie nie przemęczyłam...nawet nie zdyszałam przy tym wieszaniu:) och chyba moge już tylko leżeć i pachnieć hehehe

Już wiem, ten ogonek to chyba nosem mi chcial wyjść, cwany....ale mu sie nie udało:)

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane :-) widzę humorek rewelacyjny :-) i reklama podpasek tena lady zaliczona :-D
Madzia mi napuchły palce u rąk i nogi...
Ja właśnie wstałam :szok: normalnie szok :-D dawno się tak super nie czułam :-) bez skurczy nocka to bajka :-) Maż zestresowany dzwoni i z tekstem "Ty jeszcze śpisz?" :-D ha ha a ja "Nie,właśnie mnie obudziłeś :-)" Mamuśki miłego dnia :-) a i robię sobie tydzień lenia :-) bo zaś nie odpocznę jak już mała będzie ;-)

reklama
Do góry