reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ogarnijcie sie laski, bo tez popuszczę!!:-D
Karnisz by mnie nie utrzymał.. bo mam taki oszukany, plastikowy:)
To czekają mnie dwa porody...najpierw ogonek, potem mała:)

Osz kurde, krew mi z nosa kapie..

reklama
jak kolejka stanela to na co czekac??:) a co mozna probowac juz hehe akurat dzis moj gin ma dyzur:D:D:D

Dziewczyny chyba urodze ze szczescia :-D

Corin, mam na dole, juz pomału przestaje...ale trochę tego wyleciało..
Przecież sie nie przemęczyłam...nawet nie zdyszałam przy tym wieszaniu:) och chyba moge już tylko leżeć i pachnieć hehehe

Już wiem, ten ogonek to chyba nosem mi chcial wyjść, cwany....ale mu sie nie udało:)

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane :-) widzę humorek rewelacyjny :-) i reklama podpasek tena lady zaliczona :-D
Madzia mi napuchły palce u rąk i nogi...
Ja właśnie wstałam :szok: normalnie szok :-D dawno się tak super nie czułam :-) bez skurczy nocka to bajka :-) Maż zestresowany dzwoni i z tekstem "Ty jeszcze śpisz?" :-D ha ha a ja "Nie,właśnie mnie obudziłeś :-)" Mamuśki miłego dnia :-) a i robię sobie tydzień lenia :-) bo zaś nie odpocznę jak już mała będzie ;-)

reklama
Do góry