reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Marzenka, tak jak mówisz, po kolei, po mału i się da:):) nic tego nie przyspieszy:):)

Ja jeszcze nie mogę, bo mąż w piątek przylatuje i musze po niego jechac na lotnisko:)
No i dziś ma mi kuzyn wziąc moje dywany do prania:) a mam AŻ dwa hehehe

Ostatnia edycja:
marzenka ja nie jestem umęczona brzuszkiem i dolegliwościami wręcz przeciwnie czuję się super :-D:-D wiadomo,że coś trzyknie czy kłuje mam i skurcze ale jako.s nie przejmuję się tym bo tak poprostu musi byc i już ..

Daj znać później co i jak :*:*: &&&&&& marzenka !! Uważaj na siebie !! Ano masz rację takie uroki ciązy każda z nas wiedziała,że trwa ona 40tyg.i łatwo nie będzie ;)
Poobstawiałam mecze hihi wczoraj z tatą kombinowaliśmy wyniki jakie będa :-D

Hej Słoneczka!!

ja własnei jajecznice wcinam, pospałam ze hoho, noc spokojna, tlko jeden emga skurczyk, ale pooddychałam i spokój.

nil, iwonus, gratuluje udanych wizyt!!!
konwalianka no i jak tam kochana?? cały czas o tobie mysle:*
magia Słonce mocno zaciskamy kciuki z Rózią!!!!!!!!!!! musi byc dobrze!!!!

kurcze wiecie co, jak mnie wkurzaja moim znajomi, co chwila ktos dzwoni, albo pisze "i co rodzisz juz?" czasem mam ochote odpowiedziec, "ze jednak rodzic nie bede - taki moj kaprys". dzis tez z rana sms : "hej monia, i jak tam urodziłąs juz?" koniec sms'sa. no coments.

wszystkim mamuskom miłego dzionka!!!!

reklama
Do góry