reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ide sie polozyc padam a krzyz szok totalny :) maz zrobi 2 danie:) dobrze ze schabowe umie robic ja tylko buraczki zasmazane zrobie:)mniam juz mi slinka leci:)

reklama
Ostatnia @ 4 pazdziernika ale była dosyć podejrzana bo tylko 2 dni a zazwyczaj mam 5. Dlatego chce się przejść do lekarza. Co do owulacji to nie mam pojęcia od września staramy się o dzidzię i narazie zdaliśmy się na naturę bez dokładnych obserwacji.

No nic ja na 100% wiem, że w ciąży już nie jestem, bo właśnie zrobiłam test i jedna kreska. Także dziękuję Wam za kciuki i za ten cykl możecie już puścić. Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i życzę Wam wszystkiego dobrego!

Lil przykro mi napewno ci sie uda nie lipcowka to moze sierpniowka kochana wierzymy w ciebie :* i &&&&&&& dalej trzymac bedziemy:)

Witajcie Lipcóweczki! ależ kreatywne z Was pisarki!
wisieńko ja bym pojechała do lekarza- ewentualnie dostaniesz coś na podtrzymanie...ale bądź dobrej myśli :) krwawienia się zdarzają i wiele z nich to norma

Coś o sobie? mam już jedno dziecko- córeczkę - teraz czekam na drugie baaaaaardzo wystarane! więc tym bardziej moja radość jest wielka :) w następnym tygodniu mam ginekologa więc po badaniu napiszę więcej, póki co mi wychodzi, że jestem ok. w 5 tygodniu-więc sam początek :)

lil współczuje Ci bardzo...

Palaczki rzucajcie fajeczki lepiej zagryźć jabłuszko niż palić -zdrowiej :)

reklama
Do góry