reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

anulka ja tak sobie mówię, bo u mnie to jest 5 t3d a w poprzedniej ciąży zaczeło sie w polowie 6t a z Maćkiem to koło 7 dopiero więc mam nadzieję, ze wszystko dobrze
ślimakowa ja tez mam jakies takie humorki ale nie wiem, czy to ciążowe czy stresowe.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam niedzielnie dziewczyny ...Lil bardzo ale to bardzo mi przykro!!! nawet nie wiem co napisac bo wiem jak Cie o boli więc tule mocno. Nowym lipcówkom gratuluje;-)fajnie,że jest nas coraz więcej .

Witam dziewczyny,
dopiero się zarejestrowałam i mam nadzieje że spedze tu najbliższe 9 mcy :)

Zrobiłam test 5 listopada i wyszły mi dwie kreski :) Z moich obliczeń wychodzi termin na 15 lipca. Jak zobaczyłam test tak się ucieszyłam, że już pochwaliłam się mężowi, mamie, siostrze. Teraz dopiero tak myśle żę może troche za wcześnie:(
Umówiłam się do gina na środe 10XI mam nadzieje że wszystko bedzie ok.

Test zrobiłam dzień po sodziewanej @, jesteśmy dopiero miesiąc po ślubie i zazwyczaj nie robię testu tak szybko ale tym razem miałam przeczucie :) oby wszystko było ok.

5 tydzień :) od kilku dni strasznie bolą mnie piersi, hehe nawet cieżko mi się na boku ułożyć, w ciągu dnia czasem zakuje w brzuchu, z objawów to tylko tyle.
Mam też problem z paleniem bo generalnie sporo palę, teraz baaardzo się staram rzucić ale i tak 2-3 dziennie zapale... i mam wyrzuty sumienia.

5 tydzień :) od kilku dni strasznie bolą mnie piersi, hehe nawet cieżko mi się na boku ułożyć, w ciągu dnia czasem zakuje w brzuchu, z objawów to tylko tyle.
Mam też problem z paleniem bo generalnie sporo palę, teraz baaardzo się staram rzucić ale i tak 2-3 dziennie zapale... i mam wyrzuty sumienia.
no ja jestem w podobnym tyg i jeszcze nic nie widzial mam isc za dwa tyg powiedzial mi tylko ze cialko zolte jest endometrium ladne i tyle zapisal tabsy i na tym sie skonczylo czekanie teraz...ciebie pewnie to samo czeka:) chyba ze 6tydzien zaczniesz to moze juz cos zobaczy:)
zalezy tez to od sprzetu:)mam to samo z piersiami i podbrzuszem :)i tez pale ciezko rzucic ale widze ze jestes lepsza ode mnie;)powodzonka &&&&&&& zacisniete:)

Witaj danuska i powodzenia na 8 miesięcy które ci zostało. Jesli chodzi o fajki to rzuć natychmiast, wiem , ze to nie proste bo sama sporo paliłam przez wiele lat ale da się zrobić a trucie dzidziusia jest niewybaczalne. Życzę więc wytrwałości i skuteczności. Myslę, ze 10 to trochę za wczesnie na wizytę, a kiedy miałaś ostatnią 2 albo owu jeśli wiesz kiedy? I gratulacje z okazji slubu. Bolących piersi zazdroszcze bo ja nie mam objawów i wzbudza to we mnie lęk.
Anulka łobuzico ty się nie pocieszaj , ze ktos tez pali ale rzuć w chocho to smierdzące świństwo

reklama
Danuska - WITAJ i gratuluje ;)

Dziewczyny palące nawet mi tu nie piszczcie że kopcicie w ciaży bo się przejadę do Was !!!! NIU NIU !!!! :no:bo przełoże przez kolano i na goły tyłek będzie :-)

Mam pytanko macie jakiś sprawdzony krem do depilacji cipulinki który można używać w ciąży ?

U mnie mdłosci c.d HELP !

Do góry