reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie Mamusie!
Właśnie wcięło mi posta pieczołowicie pisanego:(

Psotko cieszę się, że z Dawidkiem wszystko dobrze. To najważniejsze.

Ja też byłam dziś na usg i Staś nie ma już problemu z poszerzonym UKM w nereczce. Wszystko mieści się w granicach normy:) A zgdanijcie, ile waży mój mały wielki ludzik:) 1750 gram!:)
No i znów widziałam tę śliczną buźkę mojego niemowlaczka:) Niestety nie udało się złapać jej na zdjęciu.

reklama
psotka no Kochaniutka super wiadomosci!! i nastepne eski od ciebie chce w lipcu z wiadomosciami ze Dawidek zdrowiutki na swiecie hihi, ciesze sie razem z Wami!!!!

magia super, ze synus zdrowy i wielkoludek jak moja Rózyczka:)
em_ka mozesz konkurowac ze snami z corin:):):)

Ostatnia edycja:
psotko - super wieści, to teraz wakacje! no i te 6,5kg.. kiedy ja tyle miałam :D
emka - takie sny są naprawdę niezłe.. co ten człowiek w sobie ma, że mu się takie rzeczy śnią
samosia, jestem pewna, że to od stania..w końcu mimo wszystko brzuszek już spory i kręgosłup się wygiął do nienaturalnego kształtu to olbrzymie obciążenie..
magia, to Twój synek to już kawał człowieka.. ładnie go tam pasiesz :-)hehe

He he:) Podpasłam Stasia na Świetach chyba:)))) Dwa tygodnie temu ważył jeszcze niecałe 1300 gram. No, mój starszy synek Łukaszek był wywoływany niestety z powodu swoich rozmiarów wcześniej - w 37 tygodniu. Ważył 3740. A witamin żadnych nie biorę. I sama wielka nie jestem. Ale mężuś za to mierzy prawie 190 cm.

wydrusia, ja takie coś mam, gdy np. nie zmienię wkładki po godzinie. Już o tym pisałam, że mam wydzielinę ciążową koloru żółtawego, lekko ciągnącą się i podejrzewam, że to ona zmienia czasem kolor.. może to jednak nie to samo :)

bardzo możliwe, że się "oczyszczasz" po wczorajszym :)

Ostatnia edycja:
Gon1a wiem ze moja kumpela na biale skarpetki ktore sa prawie czarne uzywa amoniaku. MOczy je w amoniaku roztworzonym z woda a pozniej pierze i sa czysciutkie. Moze jak vanish nie dal rady to moze sprobuj z amoniakiem
dziei em_ka ja doddaje sode do bialego prania super efekt niestety na te żłóte plamy po żelazie nie pomogło
Witajcie Mamusie!
Właśnie wcięło mi posta pieczołowicie pisanego:(

Psotko cieszę się, że z Dawidkiem wszystko dobrze. To najważniejsze.

Ja też byłam dziś na usg i Staś nie ma już problemu z poszerzonym UKM w nereczce. Wszystko mieści się w granicach normy:) A zgdanijcie, ile waży mój mały wielki ludzik:) 1750 gram!:)
No i znów widziałam tę śliczną buźkę mojego niemowlaczka:) Niestety nie udało się złapać jej na zdjęciu.
łałjaki duży bobas najwazniejsze ze zdrowy
emka, nie przejmuj się.. czas szybko zleci..no i może też się okazać, że te z nas, które maja termin na później urodzą wcześniej, czego oczywiście życzę, tylko gdy maluchy donoszone..
gon1a - mężczyźni są bardzo pomysłowi.. dobrze, że nic się nie stało.. Ja co prawda nie wiem czy na takie plamy ci pomoże, ale niektóre ciuszki po moich siostrzeńcach z plamami - gotowałam w garnku z proszkiem do prania dziecięcych rzeczy - więc raczej nie powinno zaszkodzić a warto spróbować :)
dzięki spróbuje ale widze ze te bardzo zabrudzone poprostu wyrzuce, szkoda było mi niektórych ciuszków bo ładne nowe a plamy z żelaza sa mimo ze wycieralam malej buzie zawsze ale w slinie zawsze cos było

reklama
Psocia SUPER !!!!!! :* Ciesze sie bardzo ze wszystko dobrze . A ja rozmawialam juz o tym z Maqnio a eraz sie z Wami podziele ... bylam u lekarza z tym swedzeniem i powiedziala ze juz nie ma pojecia co to oze ubyc albo alergia albo stawia na to ze jestem "wyjalowiona" ... i nie mam ani sluzu ani bakteriii dobrych bakterii i wszzystko sie mnie teraz czepia i po prostu mam odczekac az wsystko sie samo odbuduje i .. nie mam sie tak czesto podmywac... !

Ostatnia edycja:
Do góry