reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Niczko no tak ale teraz masz się męczyć?? A może kup oilatum soft?? mi pomagało ale mnie to wszystko swędziało na początku ciąży bo żel pod prysznic mi nie służył żaden

reklama
Witajcie,

jejuuu jaki to jest ból, że nie mam laoptopa bo leżąc w łóżku mogłabym być na bieżąco. Niestety nie jstem w stanie Was nadrobić, mam nadzieję, że u Was i u maluszków wszystko dobrze:-) ja z zębem już ok, zapalenie i opuchlizna schodzą w bardzo wolnym tempie ale już mi widać oko i dziurkę w nosie. Niestety brzuch dalej mi się strasznie spina i twardnieje. Do tego mam kłucia i krocze mnie boli. Leżę ile mogę ale od leżenia już mnie biodra strasznie bolą. Ale dla malutkiej wytrzymam wszystko by jak najdłużej została z brzuszku. Moje dwie koleżanki urodziły teraz, jedna w 29 tc a druga w 26 tc:-( maluszek z 29 tc jest w lepszej kondycji i rokowania są dobre ale niestety chłopczyk z 26 tc będzie niepełnosprawny i ruchowo i umysłowo:-( jejuuu aż mnie ciarki przchodzą bo tyle teraz problemów i wcześniejszych porodów ale my musimy wytrwać do lipca - MUSIMY!!!!!!!!!! mam nadzieję, że mi wybaczycie moją nieobecność ale jak tylko wstanę i troszkę pochodzę to zaraz brzuch twardy jak kamień:-(

Pozdrawiam i ściskam Was wszystkie!!:*:* pogłaskajcie brzusie ode mnie:*:*

Dzięki dziewczyny! :)

Aniaa, Ty też masz jakieś problemy? Widzę, że też jesteś z Poznania, chodzisz może do któregoś z lekarzy pracujących na Polnej?

Ostatnia edycja:
Weronika a stosowałaś może tabletki dopochwowe z wit C np. feminella vagi C. Świetnie zakwaszają środowisko i przez to bakterie i drożdże nie mogą się rozwijać. Pomagaja przywrócić naturalną florę bakteryjną. Z tego co się orientuję to w ciąży można spokojnie stosować.

Witam dziewczyny po swietach, nie zagladalam do Was gdyz rodzinka mi sie zjechala no i ta piekna pogoda, w sloneczku bylo 40 stopni, caly tydzien, cudownie. Dzisiaj tylko troche pokropilo ale chyba to na wyjazd moich rodzicow... smutno sie zrobilo... no ale trzeba sie wziasc za siebie...
Moje szkraby waza 2600 gram razem (coreczka 1400gr a synus 1200gr), i musze przyznac daja popalic... spac sie nie da!!!!!

buziole i dobranoc

Witam wieczornie. Wróciliśmy ze SR. Jest w porządku, jesli moge taka opinie wydać po jednej wizycie. Ja za to padnieta ze spuchniętymi nogami. Wleciałam tylko przesłąc buziaki i padam do wyrka.
Do jutra

witajcie,
Ja wczoraj padłam jak mucha :) aa dzisiaj obudził mnie skurcz łydki - dobrze, że Paweł od razu rozmasował..ale ból..

morgenrood - dzieciaczki już całkiem spore, zupełnie nie widać różnicy, a są przecież dwa:)
wisieńka - cos mało optymistycznie o tej sr..
mamusiom miłego dnia a robaczkom w brzuszkach dużego całuska:-)

Cześć Lipcóweczki Kochane :-) Ja wczoraj byłam w SR i okazało się, że po 12 latatch wiele się zmieniło. Chodziło o sytuację w której przedwcześnie odchodzą wody. 12 lat temu połóżna uczyła nas, ze siadamy i czekamy na pogotowie. Teraz podobno trzeba usiaść na 15 minut, zeby dziecko zatkało jak "korek" dziurke i spokojnie kilka godzin można łazić. Jakoś tak nie mam zaufania do tej wersji i ja tam bedę od razu dzwonić po karetkę .

reklama
Witam porannie, jestem po cieżkiej nocy (przerwa w spaniu od 2.30 do 5.30) - koszmar jakiś. Do tego miałam taki sen że szkoda gadac, opowiem dopiero po wizycie, bo sen dotyczył wizyty właśnie i troche sie boje... Ale jestem dzis w niehumorze, wszystko mnie drażni.

Do góry