reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Psocia super,ze wszystko dobrze się skończyło i,że jesteś już w domku!
Ja także dołączam się do życzeń Świątecznych-wszystkiego naj naj Kochane!obyśmy wszystkie dotrwały szczęśliwie do lipca i oby nasze maluszki urodziły się zdrowe!!!Ściskam

Psotka kochana tak się cieszę, że jednak święta spędzicie w domku :-):-):-) Modliłam się za Was gorąco. Teraz możemy już spokojnie leniuchować i relaksować się :tak:

Wszystkim Wam moje słodkie brzuszki życzę spokojnych wręcz nudnych świąt szczególnie "krótkim szyjkom" aby nasze dzieciątka siedziały w brzuszkach tyle ile trzeba. Buziaki kochane :tak::-D:-D:-D:-D:-D

Psota w brzucholkowym trzymaniu kciuków moc ( w końcu podwójnie) tak więc musiało być dobrze:) Cieszę się że na Święta poukładało się Wam i juz w domku jesteście. BUziaki I Wesełego Alleluja!

Ostatnia edycja:
Psotka jak sie cieszę ze cię wypuscili, to znaczy ze jest już dobrze. I powiem ci po cichu, że tak jak byłam spokojna o Maqnio, tak bardzo się martwiłam o ciebie i z calej siły trzymalam kciuki, zeby wszystko dobrze się skończyło. Teraz mogę puścić.

Psotka, super że juz jesteś. Tak się ciesze ze wszystko dobrze. :-) Niech Dawidek czeka na odpowiednią porę i nie wychodzi jeszcze. No no no! ;-)

Wydrussia wracaj do zdrowia, bidulko :*

Psotko bardzo się cieszę, że już jesteście w domku!:) Trzymałam kciuki mocno za Was! Uściski.

Kochane Brzusie! Ja też życzę Wam spokojnych (bez skracania szyjek i skurczy), wiosennych i radosnych Świąt:)

reklama
hej dziewczyny, ja dosłownie padłam koło południa i spałam do tej pory.. obudziłam się za to ze skurczami i bólem gardła - mam nadzieję, że nic mnie nie bierze..:cool:
na początku - psotko - super, że jestem z nami, więcej nas nie opuszczaj
emka - nasze maluchy chyba lubią nieco podokuczać rodzicom, hihhi

właśnie wciągnęłam kawałek ciasta - dobry..ale był:-)

Do góry