reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej Kochane :-) ja od rana w kuchni hi hi :-) mamuśka jest i pichcimy :-) Em_ka co do wczorajszego pytania o poród... Nie wiem Kochana bede pytać we wtorek :-)
Dla Rózi wszystkiego dobrego z okazji swojej tygodnicy :-D obyś Myszko nie wychodziła za szybko bo dupcia będzie bita :-)

reklama
Hej kochane,
cieszę się że lepsze wieści od Psoty!buziamy Cię Psotka i Dawidek!
A dla Was dziewczyny zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajeczka ( rosnącego zdrowo "brzuchowego" jajeczka;)) i mokrego Dyngusa od Magdy vel Sestiny i Natalii:)

a my nie mamy swiat ani pisankow :-( jakos nigdy w polsce nie bardzo zwracalam na nie uwagi, ale teraz gdy sie jest za granica to czuje roznice. NO trudno.. jajkow malowac nie bede bo do kosciola nie chodze ehehe

dzisiaj mialam koszmarna noc, obudzila mnie mala o 4 nad ranem, czegos takiego to w zyciu nie mialam, robila mi mlyn w brzuchu, wybudzilam sie calkowicie ze snu i pozniej chyba przez 3 h sie przewracalam z boku na bok.
Treaz nie czuje uderzen tylko doslownie kazdy ruch, kazde przemieszczenie i wygladalo to tak jakby bawila sie z pepowina w kotka i myszke i chowala sie po katach. Super uczucie ale przepraszam... nie o 4 nad ranem :-D ah.. :-D

Dzień dobry dziewczyny!

Jesteśmy w domku! Już miałam takie skurcze, że myślałam, że lekarz wyśle mnie na porodówkę... Dzięki Bogu, skurcze ustały, została tylko nadkurczliwość macicy. Dostałam tonę leków i muszę na siebie bardzo uważać.

Dziękujemy Wam, kochane moje, za wszystkie ciepłe słowa, za kciuki i za modlitwę, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy!

Maqnio, Orchidea, dziękuję pięknie, że przekazywałyście dziewczynom informacje ode mnie i mi od dziewczyn, ściskam Was z całego serduszka!

I oczywiście Dawidek, ja i Marcin, życzymy Wam wszystkiego NAJ NAJ NAJ na święta!!!

. . . . . . . . . . . .... ... ___
. . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-.
. . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-.
. . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \
. ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/
.......... . .... (. ..<wow>OOOOOOo:. . )
............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\
..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./
................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-'
...._.........,-"--,_....//'
.../..\....../...____\.//. . . .. . /|
...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_
...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - '
...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --.
....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --'
..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'`
......\/.....= \......;_ '/.//- '
......|...........`--´__ ://
.......`.,____....-'´......`|
........._/........... .._-.__/
... ..,-´..............,-´| ||
...,-/................/....| \\
(´..|.............../_..../.\|
..`-\.................`\--;`.
.....` -.................|....|
........).............../.._/.
......./...........__. '...'--,.
......(.......... )...(........)
......`---------´
*******@
--@--@
******@------------@
****@-----------------@
***@--------------------@
**@-----------------------@¬
**@-(\(\-----------/)/)--@¬
**@-(=':')-------(':'=)----@
**@(..(")(")..(")(")..)----@
***@---------------------@
*****@----------------@
********@--@--@
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja":)
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZEƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Psocia witaj w domku :-) ja się rozchorowałam :-( w czwartek wieczorem dostałam gorączke ale na szczęście za pomocą Anulki i Maqnio zbiłam (DZIĘKUJĘ WAM KOCHANE ) a teraz mecze się z potwornym katarek, bólem gardła i kaszlem :-( Ja jeszcze raz życzę wszystkim Mamusią i bobaskom Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych :-) jedzcie ile wlezie :-) na codzieć tego nie mamy :-D

reklama
Em_ka, Wydrussia, dziękuję:*

Wydrussia, na kaszel mi bardzo pomógł syrop Drosetux, jest bezpieczny w ciąży, a na ból gardła ssałam cukierki ślazowe z Kakowskiego Kredensu.

Ostatnia edycja:
Do góry