reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam mamusie ii brzusie,
najserdeczniejsze zyczenia zdrowych, radosnych i spokojnych Swiat, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a takze odpoczynku. niech kazdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

sciskam was wszystko,
mam nadzieje ze psotka sie czuje lepie.

reklama
hej babelki nowe newsy od psoci:):):) na watkek wrzuciłam:-)przepraszam ze tak pozno ale jak to ja - spałam jak zabita, mam nadzieje ze wybaczycie:)
mimi psocia miała bardzo silne skurcze, jest w szpitalu

Ostatnia edycja:
To i ja się przyłączę do Świątecznych życzeń - choć te dla nas wszystkioch pewnie brzmią tak samo - obyśmy w zdrowiu i spokoju dotrwały do wyznaczonych lipcowych terminów przyjścia na świat naszych Maluchów - no może ew z jakimś tygodniowym marginesem czasu - żeby żadne szyjki się już nie skracały, a skurcze łapały nie wcześniej niż w terminie wyznaczonym w zdaniu powyżej.... :)

Spokojnych i radosnych Świąt!!!!

Maqnio, przekaż proszę specjalne życzenia dla Psotki - mam nadzieję, że nie będzie musiała Swiąt spędzić w szpitalu i że szybciutko już bez żadnych skurczy wróci do domu!

Dzięki Maqnio,czytałam na watku smsowym.Przekaż pozdrowienia ode mnie i miejmy nadzieję,ze to się uspokoi.Przy okazji dowiedziałam się,ze masz tak samo na imię jak ja:)

Witam!:-)
Ja juz jakis czas nie spie moj posprzatal, pozniej jedziemy do jego rodzicow ale co to za swieta jak ja na lezaka:-(
Podobno maly w nocy tak kopal ze szok, i wypychal tylek ale byla tak padnieta ze nie czulam:-Dza to wieczorem mi tak dokuczyl ze az lzy w oczach mialam ale to "uroki" ciazy.
Zaraz lece sie kapac i zrobic sie na czlowieka bo teraz to szkoda gadac:-D
Ciesze sie ze u Psoty dobrze, i juz tak ma zostac:-)

Wszystkim Lipcoweczkim zycze:

Zdrowych Świąt Wielkanocnych, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka.

witajcie kochane,
ja wczoraj pół nocy w aucie spędziłam, w podróżny do teściów..dojechaliśmy o 1 w nocy - nie było tak źle:)
Dzisiaj już odpoczywam..

Kochane, życzę Wam wszystkiego dobrego w te święta, spędzone w gronie rodzinnym, pełne radości i szczęścia. Aby każdy dzień był wypełniony słońcem i uśmiechem oraz dobrym samopoczuciem:)Wszystkiego dobrego dla Waszych rodzin i tych maluszków kryjących się w brzuszkach

reklama
Brzucholki Kochane niech te Święta upłyną Wam w cieplutkiej, rodzinnej i słonecznej atmosferze. Niech Maluszki pięknie kopią i siedzą w brzuszkach aż do lipca a krótkie szyjki i skurcze niech odejdą w niepamięć!! Samych pięknych chwil i wszystkiego NAJ dla Was i Waszych rodzinek!!!!

Do góry