reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
aaa, no to teraz juz wszystko rozumiem! U mnie z badan wyszlo ze konfliktu nie ma wiec obylo sie bez kłucia:) Ja blondynka jestem wiec musicie do mnie pisac jak do dziecka;)

Ania ja mam ujemna a moj dodatnia ale konflikt nie wystepuje,tak jak pisze Corin po porodzie zastrzyk, tylko co jakis czas robie odczyn Coombsa:-)
Mnie tak boli pod zebrami ze szok, czuje tam nogi malego, jak zawsze szleje:tak:
Ja tez ciagle wchodze zeby zobaczyc co u Psoty.

Ostatnia edycja:
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
   WESOŁYCH ŚWIĄT
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
   Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Moc prezentów od zajączka
  co kwiatuszka trzyma
     w rączkach
  Wielu wrażeń,mokrej głowy
  w poniedziałek dyngusowy.
   Życzę jaja święconego
  i wszystkiego najlepszego!

. . . . . . . . . . . .... ... ___
. . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-.
. . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-.
. . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \
. ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/
.......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . )
............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\
..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./
................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-'
...._.........,-"--,_....//'
.../..\....../...____\.//. . . .. . /|
...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_
...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - '
...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --.
....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --'
..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'`
......\/.....= \......;_ '/.//- '
......|...........`--´__ ;//
.......`.,____....-'´......`|
........._/........... .._-.__/
... ..,-´..............,-´| ||
...,-/................/....| \\
(´..|.............../_..../.\|
..`-\.................`\--;`.
.....` -.................|....|
........).............../.._/.
......./...........__. '...'--,.
......(.......... )...(........)
......`---------´ Dla wszystkich Lipcóweczek :**

Corin, mam nadzieję, że udało Ci się zasnąć spowrotem....

Ja dziś też miałam średnią noc - zasypiałam z okrponie napiętym brzuchem - niby nie bolał, ale go czułam.... a rano wyskoczyła mi nad pępkiem po leje stronie bulba.... i bolała.... i bulby juz nie ma.... więc pewni to była główka.... ale uczucie niemiłe....

a teraz mój mąż przejęty moim samopoczuciem robi mi twarożek i co chwilkę krzyczy z kuchni, a ile tego ogórka, a pomidor jeden, a serka ile.... no i to jest powód, dla którego zazwyczaj ja robię śniadanie....

reklama
Witajcie !Chcialam zlozyc Wam wszystkim mamusie najserdeczniejsze zyczonka ,zdrowych ,radosnych ,pogodnych Swiat Wielkanocnych ,bogatego zajaczka i ciutke mokrego dyngusa (a co):-D odpocznijcie ,najedzcie sie smakolykow :-pWesołych!!!

Do góry