reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie kochane ja własnie wyruszam za godzinkę do taty ale chcialam się własnie zameldować. U mnie skurczy ciąg dalszy, nawet budziły mnie w nocy ale fakt po nospie sie uspokoiło. gdybym nie musiała jechac to zostałabym w domku ale cóż Macka bierzmowanie nie da sie przesunąć.
dodi kochana nie wiem co się stało bo wisi dalej, kiedys tak miałam już. Pewnie to wina mojej komórki. Jeszcze raz przepraszam, ze pomyslałam , ze nie przekazałaś.
Psotka, Maqnio moja szyjka ma niewiele ponad 20mm. Jesli dobrze uslyszłam to 22mm. Mam nadzieje, ze juz taka zostanie. Na szczęście jest zamknieta.

reklama
Ja na poczatku wysylam wam duzo slonca i ciepla, wszczegolnosci tam gdzie jest pochmurnie. narazie mykam na zakupy z mezulem. Jutro mam mega kolacje z nowo poznanymi sasiadami. wiec trzeba sie wykazac. Postanowione bedzie menu wloskie.

wysylam po laczach sloneczko :)

Jesli chodzi o skracaniu sie szyjki to sie nie wypowiem bo nie mam pojecia.
buziam

wisienko moja ma 21 mm i niestety ujscie wew, ma otwarte. Słuchaj kochana a leki jakies dostałas? i kiedy do kontroli? eh..sciskam cie mocno, doskonale wiem co czujesz. trzeba byc dobrej mysli, tulam:*
dodi, veronique dzieki dziewczynki, sama mam nadzieje ze bedzie taka rozesmiana i szczesliwa, czego Wam i sobie zycze, zeby wszystkie dzidziusie takie były:)

dodi musi być dobrze ja innej opcji nie biore pod uwagę. Myslę, ze Emilka waląc głowa po szyjce troche prowokuje te skurcze. Ale najwazniejsze , ze z nia jest w porzadku.\
Maqnio no i to jest najśmieszniejsze, ze mam brac tylko nospę i być za dwa tygodnie, chyba, ze sie skurcze nasilą to dzwonic do niego i wtedy mnie przyjmie albo pojade do niego na dyzur do szpitala. Nie mam podstaw mu nie ufać bo to naprawdę dobry i sprawdzony lekarz. Mówił, ze szyjka jest ladnie ukształtowana to może dlatego nic mi nie przepisła.

Ostatnia edycja:
Silwia dawaj to słońce, dawaj, bo u mnie nie ma! a rano było, ale ktoś ukradł chyba..

Maqnio, to chyba przez ta czapunie, bo wyglada jak kwiatuszek! istna Rózyczka:)

Oj muszę sie za coś zabrac, chyba sprzątne rybce akwarium..bo cos zamulona juz pływa heh

Tez czujecie juz dzidzę tak wysoko, bo moja kopie tak juz 10cm nad pępkiem..prawie że pod cyckami ja czuję:)

Ostatnia edycja:
dodi ja nie tak wysoko. No ale między nami i tydzień róznicy i Emisia jest wciśnięta głową w dół mocno. Wczoraj musiała się chyba przekręcic w poprzek na chwile bo czułam ja po dwóch stronach brzucha jednoczesnie

wisienka lekarze wiedza co robia, trzeba w nich pokładac nadzieje, duzo wazniejszy od długosci jest własnie fakt, ze wew. czesc jest zamknieta i ze kanał ukształtowany i zamkniety. mam nadzieje ze dalej sie nie skroci. lez ile wlezie i nie chodz za duzo. mocno trzymam kciuki:*
dodi ja moja tez pod cyckami czuje:)

No właśnie to pewnie zalezy od ułożenia dzidziuni.. przyznam wam sie szczerze, ze ja nie wiem jak moja teraz jest ułozona..nie rozpoznaje tego heh nie wiem czy kopie nogą czy ręką, czy to tyłek czy głowa..:-D

reklama
Wisnienka lez jak najwiecej moja sie troche wydluzyla mam 25mm wczesniej byla otwarta wew ale naszczescie sie zamknela;-)
Damy rade;*
Psota usg napewno wniesie troche radosci, trzymaj sie;*
Dodi ja tak samo nie wiem kiedy kopie noga, kiesy reka gdzie jest tylek czy glowa:-D
Co do ulozenia ostatnio u mnie byl glowa do dolu polozony ale teraz chyba inaczej bo wali w dwa boki jednoczesnie;-)

Do góry