reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam goraca przyszle mamy,
jestem tu nowa. Mam na imie Sylwia, porod przewidywany jest na 17 lipca, oczekujemy synka. Reszte o mnie opisze na odpowiednim watku. Podgladam was juz od dluzszego czasu, ale dopiero teraz zdecydowalam sie do Was dolaczyc. Motyw - przegladalam kilka innych forum i jakos tu u Was jest naj przytulniej,naj rodzinniej, tak fajowo. Czytajac Was zauwazylam ze jestescie mega super babeczki i mam nadzieje ze pomozecie mi wbic sie wasz przyjazny rytm na forum.
Pozdrawiam

silwia witaj:-)tez bede miala synka;-)
udzielaj sie to szybko zlapiesz rytm, wiem po sobie na poczatku ciezko mi bylo sie wbic jak nie wiedzialam o co chodzi:tak:ale teraz nie zamienilabym tego forum na inne:-D

anula ciezko, jeszcze teraz sie łapie na tym za czsem sie zapomne i glaszcze:)
silwia Witaj:-) eh to nam tu posłodziłas:-) ja juz urosłam na dwa metry! czym nas wiecej tym lepiej. a w rytm pisania wejdziesz na pewno - to uzaleznia - wierz mi:) i gratuluje synka. mam nadzieje ze bedzie Ci tu z nami dobrze:) i widze ze moj rocznik;-)

A ja juz zaczynam myslec ze te zoladkowe problenmy to chyba przez wiosenne przesilenie ? :) JAprzed wczoraj mialam akcje ale za to od tygodnia co wieczor mnie mdli i mam wrazenie ze skonczy sie to wymiotami ale... jakos ... sie nie konczy . Moze to przez Maluszka ze tak nam rosna ?

reklama
Do góry