reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej Emka :D opowiadaj jak sobie radzisz z chorym facetem w domku i jakbym mogła Cię prosić o przypomnienie co mu jest, bo jakoś mi kurka umknęło? :zawstydzona/y: jak będzie Ci za gorąco w Hiszpanii to się będziemy wymieniały, któraś z Nas do Ciebie na tydzień, a ty tu do Polandii i jakoś damy rade :-)

reklama
balkan no wlasnie, szczegolnie po takiej przerwie jaka ja mialam bedac w Irlandii :-( kompletnie nie wiem co mam tu napisac, czuje sie totalnie nowa jak na samym poczatku ... no ale moze z czasem znowu wroce do starego rytmu :-)

Orchi no postaram sie postaram, ale wiesz ze to latwe nie jest ^^

danuska u nas cena truskawek tak spadla ze za skrzynke taka ok 2.5 kg place 3,50 E a byly po 8 E na poczatku za 1 kg. Dobry pomysl, moze dzisiaj kupie skrzyneczke bo mi sie zachiewa :-D a zjadam je kilogramami, pochlaniam jak mech wode :-D
a co do wizyt to hm... w tym roku mam zapowiedziane juz dwie, moja mama w sierpniu i we wrzesniu siora z mezem i z dzidziusiem ktory sie urodzi mniej wiecej w tej samej dacie co nasza Nicolette :-D okazalo sie ze siora bedzie miala chlopczyka, takze fajna parka w tym samym wieku :-D

Emka, ja ostatnio kupowałam truskawki za 3 zł, taki koszyczek w którym było chyba 6 sztuk :dry: czekam na te nasze polskie truskaweczki yyym

No i mam pytanko dziewczyny. Czy trzymacie laptopa na brzuchu? Ja mam taką podstawkę z ikei i jeszcze niedawno kładłam sobie na brzuchu bo tak mi jest wygodnie. Michał jak to zobaczył to stwierdził, że małej to zaszkodzi i teraz sama nie wiem. Powiedzcie mi co Wy o tym myślicie. Oczywiście ciężar lapka nie jest na brzuchu tylko pod i na żebrach się opiera.

Ale się nałaziłam… pojechałam po zakupy dla siebie, owszem kupiłam buciki i rajstopy, ale i tak najwięcej przytargałam dla Dawidka;)

Dziewczyny, z tym płaczem, to ja raz popadam w euforię i ryczę, innym razem łapię dolinę i też wyję;)

Wszystkim mamusiom dziękuję za kciuki, dam znać po wizycie co i jak, mam nadzieję, że wejdę o 19:40, a nie o 21… ;)

Margeritko, kciukaski zaciśnięte!

danuska ja kladlam zawsze na brzuchu, ale przestalam od momentu kiedy sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, po 1 uciska a po 2 tak sie przegrzewa pozniej ze mnie az skora parzy a po 3 mam wrazenie ze malutka jest wtedy splaszczona w macicy :-D nie no, lepiej klasc na nogach badz stoliczku ^^

aaa zapomnialam napisac ze pierwszy raz od X czasow nakupilam sobie kosmetykow do pielegnacji twarzy. Zauwazylam ze pomagaja na moje plamy i krostki. Ptrzed wyjazdem do irlandii mialam zmasakrowana twarz, cala w plamach i czerwonych punktach i siora mi dala swoje kosmetyki i zniknely po tygodniu, nie calkowicie ale widac roznice. Zainwestowalam w kremy nawilzajace do skory mieszanej, tonik do zmywania twarzy i krem matujacy pod podklady. Czuje sie nareszcie jak kobieta dbajaca o swoja urode, bo wczesniej korzystalam z chusteczek do demakijazu i na tym sie konczylo. Ah...

Ostatnia edycja:
No Em_ka witaj kobieto ;-) ja tez nie opieram lapa na brzuchu, ze względu na ciężar i temperaturę!
A wiecie ja kupiłam sobie takie badziewne, zamknięte z przodu klapki? Coraz trudniej zawiązuje mi się buty, a tak klapeczki i śmigam.
Psotka Margaretko trzymam @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

em_ka, witaj córo marnotrawna :-D Nawet nie próbuj się migac ze nie masz o czym pisać... TY nie masz?? Akurat.., bo uwierzę. ;-)

A do mnie 5 min temu zadzwonila zona ojca mego :baffled:.Pogadać chciala. Od słowa do słowa, powiedziałam, ze zaczynam juz wszystko sobie kompletować i ze chciałabym do końca maja wszystko dla dzidzi miec juz w domu.
Zaprosiła mnie do nich w przyszłym tygodniu, podobno maja dla mnie kilka siatek ciuchow, lozeczko wanienke itp. Mam przyjechac poogladac i ew. zabrac sobie. No to pojadę. ;-)

reklama
orchi to NIcole wyjdzie najpiekniejsza na swiecie biorac pod uwage to, co zrobila mi z cialem :-D :-D :-D
Corin na prawde nie mam zbytnio o czym pisac, czas leci mi tak szybko ze ani sie nie obejrzalam i juz jestem prawie w 25 tygodniu. Jakos bardziej skupiam sie na mysleniu, czytam ksiazki, planuje rzeczy, zastanawiam sie jak to wszystko poskladac do kupy jak sie juz mala pojawi itd.. Dlatego nie bardzo mam wene do siedzenia i pisania na forum. Taka prawda. Cale szczescie ze ta kumpela mi da wszystkie rzeczy, gdyby nie to mialabym jeszcze dodatkowo milion innych znartwien w postaci : ,,skad wziac na to wszystko kase"
Corin no widzisz, jedz zobacz co dla Ciebie przygotowali, moze juz nie bedziesz musiala ciuszkow w ciuszkolandii kupowac ^^ zawsze to na czyms mozna zaoszczedzic :-)
Danuska ty chyba sie pytalas co sie dzieje z moim D? mial operacje na przepukline, zalozyli mu 20 metalowych szwow i bidok juz calutki tydzien jest praktycznie uziemiony, za bolem przy kazdym ruchu. Dziwne ze mu takie duze naciecie zrobili, bo inny jego kumpel mial i dostal 8 szwow :/ pewnie jak to bywa w hiszpanii lekarzowi sie lekko mowiac WYJECHALO poza program :-D
mailuj ja sobie w irlandii w penny's (czyli w primark'u) kupilam tez takie skladane klapki jak balerinki, bo ze schylaniem sie mam problem no i mam chyba wieksze nogi bo cos mi ciezko wchodza do starych butow :-D boze... z moja noga 40 jak mi jeszcze urosna w ciazy to bedzie nie ciekawie :-D

Do góry