orchi to NIcole wyjdzie najpiekniejsza na swiecie biorac pod uwage to, co zrobila mi z cialem
Corin na prawde nie mam zbytnio o czym pisac, czas leci mi tak szybko ze ani sie nie obejrzalam i juz jestem prawie w 25 tygodniu. Jakos bardziej skupiam sie na mysleniu, czytam ksiazki, planuje rzeczy, zastanawiam sie jak to wszystko poskladac do kupy jak sie juz mala pojawi itd.. Dlatego nie bardzo mam wene do siedzenia i pisania na forum. Taka prawda. Cale szczescie ze ta kumpela mi da wszystkie rzeczy, gdyby nie to mialabym jeszcze dodatkowo milion innych znartwien w postaci : ,,skad wziac na to wszystko kase"
Corin no widzisz, jedz zobacz co dla Ciebie przygotowali, moze juz nie bedziesz musiala ciuszkow w ciuszkolandii kupowac ^^ zawsze to na czyms mozna zaoszczedzic :-)
Danuska ty chyba sie pytalas co sie dzieje z moim D? mial operacje na przepukline, zalozyli mu 20 metalowych szwow i bidok juz calutki tydzien jest praktycznie uziemiony, za bolem przy kazdym ruchu. Dziwne ze mu takie duze naciecie zrobili, bo inny jego kumpel mial i dostal 8 szwow :/ pewnie jak to bywa w hiszpanii lekarzowi sie lekko mowiac WYJECHALO poza program
mailuj ja sobie w irlandii w penny's (czyli w primark'u) kupilam tez takie skladane klapki jak balerinki, bo ze schylaniem sie mam problem no i mam chyba wieksze nogi bo cos mi ciezko wchodza do starych butow
boze... z moja noga 40 jak mi jeszcze urosna w ciazy to bedzie nie ciekawie