reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja trzymam lapka na kolanach - jak leżę, to mam taki stolik śniadaniowy z Ikei....

Em_ka, ostatnio moja Mama mi powiedziała, że skóra kobiet w ciąży ma dużą skłonność do przebarwień i żeby od razu używać kremów z wysokimi filtrami, bo się plamy porobią.... ja już kiedyś walczyłam z takimi plamami.... już nawet nie liczę ile kasy na te kwasy wydałam, więc zdecydowanie lepiej zapobiegać niż leczyć.....

Corin, ja ze swoją podejrzliwością zaraz bym się zastanawiała, czego ode mnie chcą (w sensie Ojciec i Jego żona), ale może coś się w nich ruszyło....

reklama
balkan, no widzisz, a ja glupia myslalam ze jak mam ciaze taka lagodna to nic mi juz nie zaszkodzi :-D <glupek> no i patrz, celulit na celulicie przez zatrzymanie wody no i ta paskudna twarz, na szczescie zaczelam uzywac tych kremow i troszke przeszlo

hej popołudniowo:-)

psota, margeritka będzie dobrze... ale kciuki i tak trzymam - dla pewności ;-)

danuska ja z laptopem też z daleka od brzucha - ze względu na temperaturę, poza tym to w końcu urzędzenie elektroniczne...polecam po prostu stolik

emka widzę że wróciłaś z wycieczki, jak było? Ja jak mnie długo nie ma po prostu czytam o czym dziewczyny gadały, a jak nie daję rady, to przynajmniej kilka ostatnich stron i już wtedy wszystko wiem - i jestem w temacie, mam się do czego odnieść ;-)polecam

u mnie też pogoda wietrzna, ale przynajmniej wreszcie jest ciepło... czekam na wiosenne burze - uwielbiam obserwować przez okno:-)

a ja właśnie jakoś płaczliwa nie jestem... w ogóle jestem baaaardzo spokojna i pogodna jakaś w ciąży, mało co jest mi w stanie popsuć humor - właściwie to najczęściej banan mi z buzi nie schodzi - w końcu tyle teraz powodów do radości, mąż się śmieje, że na moim przykładzie widać ten "błogostan" ciążowy :-)

Emka, Orchi to ja też urodzę czystą piękność bo ostatnio ledwo poznaje się w lustrze :szok: mam jakieś plamy, krostki, i inne cuda na twarzy. Czekam na słońce i mam nadzieję, że jak się trochę opalę będzie już lepiej ;-)

Corin, nie chciałabym krakać - ja, mimo wszystko, staram się mieć wiarę w ludzi i wierzę, że Twój Ojciec postanowił być wreszcie Dziadkiem dla Twoich dzieci.... a, jak pisałaś, ma wnuki z drugiego małżeństwa, więc może po tamtych dzieciach mają ciuszki.... w każdym razie trzymam kciuki.... a co z Teściową?

danuska nie chce martwic, ale wlasnie od slonca te plamy staja sie jeszcze bardziej widoczne :szok: bo to ta melanina ktora wychodzi na powierzchnie , a jak wiadomo slonce jeszcze bardziej ja pobudza :-( jedyne co mozna zrobic to uzywac dobrych kremow z UV i modlic sie zeby przynajmniej krosty poznikaly, a plamy juz pal licho co z nimi sie bedzie dzialo :-D

Tylko, że to nie mój ojciec się odezwał a jego żona i z tego co mówiła, to jej córka zaprzęgla swoich znajomych w pracy do zbierania ciuszkow (akurat jest tam sporo maleństw teraz). Mój ojciec nawet mi smsa nie przyslał w odpowiedzi na informacje ze bede miała coreczkę. Nieważne.

Co do tesciowej, mąż był dzis w przychodni, ale lekarki nie zastał. Ponoć wyszła 15 min przed nim. Umówił się na jutro, więc jutro bedzie wiadomo co i jak, mam dzieje.

Plamy zejda same... po porodzie ;-)

miałam niezapowiedziana wizyte ojca, ten to zawsze wpada do nas i wypada jak po ogien, posiedział, pogadał i tyle go widziałam, potem małz wrocił - nastapiło zawieszenie broni po wczorajszej wymianie zdan i oto jestem!

em_ka cholero Kochana teskniłysmy!!! buziaki dla Nicoletki:*
corin daj bozu, zeby dziadek wkoncu przejał sie rola dziadka!
orchi:*
lece ogladac co zescie nakupowały dla maluszków!

reklama
Do góry