reklama
Renia J.
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie mamuśki!!!!!!Umnie słoneczko swieci ale strasznir wieje!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za wasze dzisjejsze wizyty...
Ja jakoś dzisjaj tez nie mogłam spac-kłade się póżno i tak się kręce ale to chyba normalne...Mała teraz wariuje ale to dobrze bo jak duszy czas sie nie rusza to się martwie...
Jak zwykle nie mam czasu czytac wszystkiego dokładnie tylko troche przelecjałam.Może wieczorem mi sie uda...
Miłego dnia...
Trzymam kciuki za wasze dzisjejsze wizyty...
Ja jakoś dzisjaj tez nie mogłam spac-kłade się póżno i tak się kręce ale to chyba normalne...Mała teraz wariuje ale to dobrze bo jak duszy czas sie nie rusza to się martwie...
Jak zwykle nie mam czasu czytac wszystkiego dokładnie tylko troche przelecjałam.Może wieczorem mi sie uda...
Miłego dnia...
maqnio
Mamusia Różyczki
anula własnie dopiero w szpitalu widac ile kobitek ma jakies ciazowe kłopoty. tak na co dzien sie tego nie zauwaza.
maqnio
Mamusia Różyczki
anula heh ja tez byłam 12 dni:-) na szczescie dało sie wytrzymac bo warunki super i fajna kobitke miałam na sali - 2 kwietnia urodziła blizniaki damy rade - twarde z nas baby!:-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Jestem ;p
Siostrunia szoruj na gadusia
Siostrunia szoruj na gadusia
Anula1989
Fanka BB :)
maqnio ja lezalam z super babka okazalo sie ze mamy wspolna rodzine i mamy podobnie termin wiec jeszcze sie spotkamy na porodowce albo na weselu u rodziny bo jej maz jest chrzesnym mojej siostry ciotecznej:-)a opieka wiadomo jak sie trafi raz dobra raz do kitu...
maqnio
Mamusia Różyczki
juz szoruje
Marzena197235
Fanka BB :)
anulka i maqnio to dziewczynki skazane jestescie na lezenie i odpoczywajcie duzo , dbajcie o maluszków bo one sa najwazniejsze teraz , odwdziecza sie wam w przyszłosci Buziaki dla maluszków i dla was
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
marzenka damy rade!!! dzieki za miłe słówka:* a jak twoje zdrowko?