reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
maqnio buziaczki dla ROzyczki :-D :* Nicole mi niezle przypomina o sikaniu, walac z calej sily w pecherz, co powoduje ze dluzej niz 5 min sie z tym wytrzymac nie da no i marsz do WC :-D nawet ostatnio nagrywalam filmik jak mi sie brzuch rusza choc jeszcze tego tak nie widac na filmiku, poczekam jeszcze z miesiac ^^

Moniq, Emka, ja też już robiłam pierwszą próbę nagrywania ;-) coś tam widać ale to jeszcze nie to, a zresztą Mała jakoś wyczuwa włączone nagrywanie i się uspokaja :dry: taka moja mała Zułzunia

no moze gdybym miala dobrej jakosci kamere a nie aparat fotograficzny to byloby widac lepiej, ale tak to ogolnie nagrane jest moje oddychanie :-D przerywane przez lekkie kopniecia po bokach, choc osoba niezorientowala zauwazylaby jedynie oddychanie :-D
ja uciekam zrobic zakupy :* moze pozniej wpadne ^^

hej u mnie dzisiaj dzień pod znakiem łózka, coś mały musi naciska mocno główką, bo od południa ruszyć się nie mogę i jak tylko nieco pochodzę, to mam bóle krocza i skurcze.. lekarz kazał mi je liczyć i jeszcze nie jest to stan, aby jechac na ip, ale nieźle się zaniepokoiłam.. dobrze, że z rana przygotowałam żeberka, to na dzisiaj do obiadu jak znalazł:)

pisałyście o falowaniu i filmowaniu, waśnie kamera jest na mojej liście zakupów ważnych przed narodzinami szkraba:)

moja własnie skacze w brzuchu aż boli- niech skacze może z tej poprzecznej się przekręci i będzie mamie jakoś wygodniej:)wcinam winogronka rodzynkowe- fajne bo bez pestek.

reklama
konwalianka ja tez mam w planach kupno kamerki, takiej malej bo jednak to nie to samo co aparat fotograficzny, niby jest dobrej jakosci ale filmiki nie bardzo z niego wychodza. I zastanawiam sie czy zamiast tego badania w 4D wlasnie tej kamery nie kupic bo badanie 150 E a za 150 E mam juz kamerke, trzeba pomyslec..

ja bylam juz w sklepie i dorwalam te deserki ktore maja na gorze bita smietane, teraz wcinam jeden o smaku kawowym. Wczoraj za to dorwalam sie do KUBELKA z lodami owocow lesnych i tak sie przyssalam ze zjadlam caly, az mi pozniej bokiem wychodzily :-D

Do góry