reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula, patrz jaki ten swiat mały :-)

A ja sie ciągle dziwie, że ludzie zauważaja mój brzuch :-D Do tej pory chowalam go pod kurtkami i wyglądalam tylko na grubą osobę, a teraz pozbyłam się zewnętrznych warstw, chodze tylko w samej bluzce lub ewentualnie w rozpiętym polarze i ludziska zauważają :-D
Dzis w szmateksie na przyklad jedna pani mnie zaczepila ostrzegając, ze połozyła za mną swój koszyk. Prosila, żebym uważala i się nie przewrociła, bo nie wybaczylaby sobie :-) Miłe to było, ale dopiero jak zajarzylam o co jej chodzi :-D

Cześć brzuszki :)
trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące &&&&&&&&&

hehe Corin mnie też to wciąż zadziwia, a ja długo czekałam na ten moment kiedy już każdy będzie widział mój cudny brzuszek :) eeeh czasem tak go "wypinam" jak jakiś narcyz :-) W banku ostatnio spędziłam z pół godziny na rozmowie z babką przy jej biurku, a jak wstałam żeby wyjść ona nagle; "o kurczę Pani jest w ciąży? przepraszam, nie wiedziałam " hehe zastanawiałam się potem czy taka wiedza już na początku rozmowy by coś zmieniła ;-)Następnym razem od razu powiem :-D

Dodi
, słodka Twoja Misia, i taaka malusia

To prawda że jak się leży w szpitalu to dopiero człowiek sie dowiaduje jakie to ludzie mają problemy...
Ja lezałam 4-lata temu w szpitalu na położnictwie bo czekałam na poród(oczywiscie na sali przed porodowej nie było miejsca) to się napatrzyłam i nasuchałam...

corin, widok był faktycznie przedni :)

maqinio ja też tak często robię, maluchy niech śpią w nocy, tak jak my:)
margerita jasne, że możliwe, wczoraj na usg była główką w dół, a dzisiaj czuje z jednej strony górkę i z drugiej, czyli jak nic głowa i dupka

Hej Dziewczyny!

oczywiście trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!!!

u nas 20 st, słońca nie ma i okrutnie wieje, ale ten wiatr już taki wiosenny...:)

Dziś i jutro mąż ma urlop, więc pojechaliśmy po róże i bratki na balkon.... a w międzyczasie przyszła zamówiona niania elektroniczna i taki wyświetlacz-pozytywka - to mój mąż nie mógł się opanować, żeby tego nie kupić.... :)

żeby jutro była taka pogoda.......

hej dziwczyny, ja cos czuje ze sie juz w forum nie wbije. Nie mam nawet pomyslu o czym pisac tutaj na glownym poza tym, co dzieje sie u mnie na bierzaco :-(
u nas pogoda na jakies 2 tyg. zapowiada sie rewelacyjnie ,Dzisiaj ok 25 stopni ale taki upal ze nawet fretek wymiekl po 10 min na dworze. Kolejne dni jeszcze cieplej, nawet do 28. To jezeli teraz mamy takie temperatury nie wiem jak wytrzymam reszte lata. Ostatnio jak bylam na miescie to ledwo co doczlapalam do domu, a nogi wchodzily mi nie powiem gdzie..

buziolki dla wszystkich i nie myslcie ze sobie o Was zapomnialam, po prostu tak wyszlo ze stracilam rytm :*

Em_ka, kiedy właśnie mnie np bardziej interesuje, co się u Ciebie na bieżąco dzieje - jak tam Twój rekonwalescent i fretek.... :) ja zazwyczaj nie za bardzo mogę się wbić w rytm, ale tak jest zawsze, jak wchodzisz do pokoju, gdzie kilka osób rozmawia i próbujesz się wbić w rozmowę....

ostatnio kupiłam sobie hiszpańskie truskawki z myślą o Tobie i Hanami.... no niestety te, które docierają do Polski to raczej kartofle o posmaku truskawkowym.... :( ale troszkę drogi muszą przebyć i po drodze dojrzeć, więc gdzieś ten smak się gubi.....

a u nas właśnie zaczęło lać.....

reklama
A ja połąziłam też po mieście butki sobie kupiłam balerinki ciekawe jak się będą sprawować :-D no i przyszła mi dziś paczka z dwoma komplecikami dla niuni :tak: bawełenka rewelacyjna więc się bardzo cieszę,że trafiłam na taka a nie bardziej sztuczną,a tak słońce raz jest raz nie ma ale ciepło chociaż i tutaj wieje jak cholera :-D
emcia Ty wracaj do nas cholero,bo klapsy pójdą na dupcię :-Dbrakuje nam Cię tutaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!
konwalianka hihi naprawdę musiał być to niezły widoczek :-D ja czasem takie dni mam,że musze sobie popłakac ale ogólnie nie płaczę ;-)
A co do kopniaczków to ja byłam święcie przekonana,że "gulka" w podbrzuszu co mi sie robiła to głowka małej a jednak to nóżki :-D
balkan ja już nie kupię tych truskawek bo z wc wyjśc nie umiałam :-D ale jak ktoś mieszka za granica to już przywykł do takich owocków pewnie to co do nas docierają mają dużo więcej chemii bo jednak jak napisałaś dojrzeć muszą

Ostatnia edycja:
Do góry