reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

maqnio z zapominaniem tez nie jestes sama:-D
Corin
możliwe ze żołądek mnie ciągle coś sciska, szczypie badz pobolewa juz sie nawet nie zastanawiam od czego:sorry2: od dwóch dni czuje szczypiący ból na wysokosci jajników .Mozliwe ze musi coś tam bolec bo macica sie rozrasta .

reklama
corin a moze to macica? na pewno jest powyzej pepka wiec to moze ona daje ci do wiwatu. ciagle sie rozrasta i moze "meczy" twoj zoładeczek?

wiecie co? wredna ze mnie matka, własnie obudziłam mała bo cosik sie nie ruszała od rana, zaczełam tak lekko potrzasac brzuchem i zaczeła sie ruszac...zeby własnemu dziecku nie dac spac, kiedys jej wytłumacze ze to z troski..:-)

Ostatnia edycja:
mailuj tak czy inaczej...gratuluje
maqnio ja moja małą wiecznie molestuje:-D lubie jak sobie buszuje. ..powiedzcie mi czy to mozliwe zeby raz była w poprzek a innym razem głowką do dołu?? w nocy czułam jak obijała mi dwa boki naraz a teraz obija sie o moje zebra:baffled:

Witam wstalam o 6 bo tak w szpitalu bylo i juz spac nie moglam:wściekła/y:teraz tesciowa u mnie jest zrobila zakupy poszla do dentysty i gdy wroci ma zrobic obiad:-)

margeritko mi gin mowił ze tak do 32 tygodnia dzidzia moze sie jeszcze tak przemieszczac, pozniej ma juz tak mało miejsca za tylko rusza nozkami i raczkami i główka. a moze po prostu mała rusza jednoczesnie nozkami i raczkami i dlatego tak ja czujesz?albo rozkłada raczki i nimi macha.
anulka:* jak samopoczucie?

maqnio czuje sie w miare ale gdy siade na troche brzuch robi sie twardy:-(wiec leze ale pociesza mni widok falujacego brzuszka:-)a co do placzu tez tak mam wczoraj moj przywiozl mi rzeczy do szpitala mial wziasc szary sweter i tak zrobil tylko nie ten a ja zaczelam plakac az zamknelam sie na troche w lazience:szok:

reklama
Hej dziweczynki! Właśnie wróciłam do domu - byłam na badaniach a potem na zakupach. Miałam to obciażenie glukoza - dało sie wypic. Nawet po tym było mi lepiej bo nie czułam sie głodna. :-D Ale pół cytryny wcisnęłam :-) Taka lemoniada! ;-)
Dzis mam znowu szkole rodzenia. Juz sie nie moge doczekac :-) Tez tak jak Mailuj, jestem meega zadowolona, że tam chodzę :tak:

Do góry