reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

maqnio z zapominaniem tez nie jestes sama:-D
Corin
możliwe ze żołądek mnie ciągle coś sciska, szczypie badz pobolewa juz sie nawet nie zastanawiam od czego:sorry2: od dwóch dni czuje szczypiący ból na wysokosci jajników .Mozliwe ze musi coś tam bolec bo macica sie rozrasta .

reklama
corin a moze to macica? na pewno jest powyzej pepka wiec to moze ona daje ci do wiwatu. ciagle sie rozrasta i moze "meczy" twoj zoładeczek?

wiecie co? wredna ze mnie matka, własnie obudziłam mała bo cosik sie nie ruszała od rana, zaczełam tak lekko potrzasac brzuchem i zaczeła sie ruszac...zeby własnemu dziecku nie dac spac, kiedys jej wytłumacze ze to z troski..:-)

Ostatnia edycja:
mailuj tak czy inaczej...gratuluje
maqnio ja moja małą wiecznie molestuje:-D lubie jak sobie buszuje. ..powiedzcie mi czy to mozliwe zeby raz była w poprzek a innym razem głowką do dołu?? w nocy czułam jak obijała mi dwa boki naraz a teraz obija sie o moje zebra:baffled:

Witam wstalam o 6 bo tak w szpitalu bylo i juz spac nie moglam:wściekła/y:teraz tesciowa u mnie jest zrobila zakupy poszla do dentysty i gdy wroci ma zrobic obiad:-)

margeritko mi gin mowił ze tak do 32 tygodnia dzidzia moze sie jeszcze tak przemieszczac, pozniej ma juz tak mało miejsca za tylko rusza nozkami i raczkami i główka. a moze po prostu mała rusza jednoczesnie nozkami i raczkami i dlatego tak ja czujesz?albo rozkłada raczki i nimi macha.
anulka:* jak samopoczucie?

maqnio czuje sie w miare ale gdy siade na troche brzuch robi sie twardy:-(wiec leze ale pociesza mni widok falujacego brzuszka:-)a co do placzu tez tak mam wczoraj moj przywiozl mi rzeczy do szpitala mial wziasc szary sweter i tak zrobil tylko nie ten a ja zaczelam plakac az zamknelam sie na troche w lazience:szok:

reklama
Hej dziweczynki! Właśnie wróciłam do domu - byłam na badaniach a potem na zakupach. Miałam to obciażenie glukoza - dało sie wypic. Nawet po tym było mi lepiej bo nie czułam sie głodna. :-D Ale pół cytryny wcisnęłam :-) Taka lemoniada! ;-)
Dzis mam znowu szkole rodzenia. Juz sie nie moge doczekac :-) Tez tak jak Mailuj, jestem meega zadowolona, że tam chodzę :tak:

Do góry